08.04.2025 yani dün cekilis kazandım insta dan dolandırıcı cıktılar

Reaksiyon skoru
24
1000010264.jpg

Yukarıdaki cekilise katıldım ve cekilis sonucu bana telefon cıktı bende yönlerdikleri herseyi yapıp 375 tl kargo parası istediler attıkları ibana attım parayı sonra whaatsap a yönlendirdiler tel verdiler sonra tc tel e posta dogum tarihi adres bilgileri herseyi eksiksiz yaptıktan sonra 4995tl ötv parası istediler bende ne bu dedim ve paramı geri istedim ilk attıgımı vermediler tanıdıklar aracılıgıyla ögrendigim bilgiler de attıkleri tel calıntı ve paraya gönderdigim. Iban ise bir teroristin üstüne oldugu cıktı bu bilgileri nasıl.aldın derseniz jandarmada tanıdıklar var ordan teyit ettim

Alıntıyı görüntüle
Yukarıdaki cekilise katıldım ve cekilis sonucu bana telefon cıktı bende yönlerdikleri herseyi yapıp 375 tl kargo parası istediler attıkları ibana attım parayı sonra whaatsap a yönlendirdiler tel verdiler sonra tc tel e posta dogum tarihi adres bilgileri herseyi eksiksiz yaptıktan sonra 4995tl ötv parası istediler bende ne bu dedim ve paramı geri istedim ilk attıgımı vermediler tanıdıklar aracılıgıyla ögrendigim bilgiler de attıkleri tel calıntı ve paraya gönderdigim. Iban ise bir teroristin üstüne oldugu cıktı bu bilgileri nasıl.aldın derseniz jandarmada tanıdıklar var ordan teyit ettim
Geçmiş olsun reis de yani 9 kişi katılmış zaten gerçek olması mümkün mü sence ?

48 saatte 9 kişinin beğeni attığı postun gerçek olmasını düşünmeniz bile çok masum, iyi forumlar.

Bunun gibi istediğin çekilişe katıl, hepsini kazanırsın. Ama sadece sen değil diğer herkes te kazanır

Benim katıldıgımda 1400 civarında kisi begenmisti bugün 9 kisiye düsmüs

Kaç yaşındasın sadece meraktan soruyorum

Allah’tan yine erken uyanıp 4995₺ göndermemişsin. 375’i de başının, gözünün sadakası say. Dava da açsan sonuç çıkmaz sanmam.

Yazışmaları da kayıtlı olarak tut. Hesabına para gönderdiğin kişi sıkıntılıysa, ifadene başvurulabilir.

Mt 25 çıksaydı kargo parası çok çıkardı iyiki iPhone çıkmış(!)

Son düzenleme:
Mt 25 çıksaydı kargo parası çok çıkardı iyiki iPhone çıkmış(!)
hahahaha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah’tan yine erken uyanıp 4995₺ göndermemişsin. 375’i de başının, gözünün sadakası say. Dava da açsan sonuç çıkmaz sanmam.

Yazışmaları da kayıtlı olarak tut. Hesabına para gönderdiğin kişi sıkıntılıysa, ifadene başvurulabilir.
AYnn sikayetvar a yazdım zaten aynı gün 1

Bedava peynir sadece fare kapanında olur.​

İnşallah paranı geri alırsın. Tiki de olsa gerçekçi de görünse güvenilmez gerçekten kurumsal bir firma olmadığı sürece.
Alıntıyı görüntüle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,601
Üyeler
173,840
Son üye
Utquick
Geri