0'dan 3 Ayda Kpss Speedrun

MelowenX

80+
Reaksiyon skoru
114
Selamlar herkese,
Önümde tam 90 gün var ve KPSS Ortaöğretim sınavına sıfır temel ile girmeye karar verdim. Bu konuyu hem kendime bir sorumluluk alanı oluşturmak hem de süreci belgelemek için açıyorrum. Gelişmeleri, günlük net artışlarımı ve deneme sonuçlarımı bu başlık altından paylaşacağım. LÜTFEN TAVSİYE VERİN GRAM FİKRİM YOK YARIN BAŞLIYORUM (daha önce hiç ders çalışmadım) hadi bugünün sonuçlarına bakalım 0 win 0 lose (yakın zamanda instagram sayfası açıcam ama ağırlıklı olarak burdayım)

Selamlar herkese,
Önümde tam 90 gün var ve KPSS Ortaöğretim sınavına sıfır temel ile girmeye karar verdim. Bu konuyu hem kendime bir sorumluluk alanı oluşturmak hem de süreci belgelemek için açıyorrum. Gelişmeleri, günlük net artışlarımı ve deneme sonuçlarımı bu başlık altından paylaşacağım. LÜTFEN TAVSİYE VERİN GRAM FİKRİM YOK YARIN BAŞLIYORUM (daha önce hiç ders çalışmadım) hadi bugünün sonuçlarına bakalım 0 win 0 lose (yakın zamanda instagram sayfası açıcam ama ağırlıklı olarak burdayım)
Duz lise mezunu iseniz zor

Sıfır temelle 3 ayda ilerlemek zor ama imkansız diye bir şey yok. Bu yollardan zamanında bizde geçtik bir kaç tavsiye vereyim. 2 ay ders son 1 ay deneme şeklinde ilerlemeni tavsiye ederim. Her ders için konu çalıştıktan sonra en az 1 soru bankası bitir. Sözel dersleri belirli aralıklarla tekrar etmen lazım yoksa unutursun. Türkçe için her gün paragraf ve çıkmış dil bilgilerini çöz. Matematikte ortalama 10/15 soruyu herkes yapabilir.
Tarih için direk osmanlı kuruluştan başlamanı tavsiye ederim. Coğrafyada harita üzerinden çalışacaksın yoksa patlarsın. Vatandaşlık için özet şeklinde git çok detaya girme kafan karışır. Güncelde şansına kalmış.

geçen sene 1 gün çalışmıştım 86 puan gelmişti bu sene en az 2 hafta çalışıp doğru dürüst puan almayı umuyorum. sıfır temel ile yetişir ama programa bağlı sabah 6 7 den başlayıp düzgün ilerlersen yaaprsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,794
Üyeler
199,922
Son üye
canbak_

Geri