Receb İvedik
80+ Bronze
hocam ben olsam focus tercih ederdim ama çoğu kişi tercih etmiyor o fiyata d segmentindende araçlar var suv da var
2009-2011 model galiba B8 kasa a4 2.0tdi olabilir makyajlı kasaHepsiburadadan araba alımı ilk defa duydum hocamd xkjxjsjdbs
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu nasıl küçükk
Hocam bi Mercedes yada bmw ne olur sadece meraktandir
Ve master yi nin attığı gibi büyük araba tercihimiz değildir
Araba Suv-Sedan-Hactback(yanlis yazdim galiba ama anlarsınız siz) bu tarz olabilir pick-up tercihimiz değil abiler
Djdkdjdjjdjd elektrikli sıkıntıTogg alsanıza taksitle eqwewqeqwewqewq
Valla hocam babam da sportage dusunuyodu da genciz yav anlarsın piyasa değilde şekil araç olsun düşünüyorum yeni konum var bu arada gormediyseniz bütçe 1.250.000ye cikmistir suanlik i20n dusunmekteyim gibi ancak hala fikir aliyorumKriterler nedir ? Şu model üstü su vites su km şu yakıt türü su tip gibi gibi . O fiyata 2014-2015 consept plus ve ya premium paket tramersiz ve ya düşük tramerli 1.6 Kia Sportage bulunabilir . Sağlam ve konforlu araçtır donanımı yerindedir ama iyi bir yakıt tüketimi vardır .
İ20n şahsen mükemmel bir hot hatch .Valla hocam babam da sportage dusunuyodu da genciz yav anlarsın piyasa değilde şekil araç olsun düşünüyorum yeni konum var bu arada gormediyseniz bütçe 1.250.000ye cikmistir suanlik i20n dusunmekteyim gibi ancak hala fikir aliyorum
Katılıyorum da hocam babamla konuştuk bu olmaz dedi başka bi araba önerisi lütfen sürekli hatchback kullandığımız için artık suv yada sedan tercihimiz öneride bulunursanız sevinirim ayrıca link olursa daha iyi olurİ20n şahsen mükemmel bir hot hatch .
Şuan aklıma pek seçenek gelmiyor açıkçasıKatılıyorum da hocam babamla konuştuk bu olmaz dedi başka bi araba önerisi lütfen sürekli hatchback kullandığımız için artık suv yada sedan tercihimiz öneride bulunursanız sevinirim ayrıca link olursa daha iyi olur
Gelirse gün içerisinde yazarsanız sevinirimŞuan aklıma pek seçenek gelmiyor açıkçası