Neler Yeni

1.050.000 Tl ye araba önerisi please

Receb İvedik

80+ Bronze
hocam ben olsam focus tercih ederdim ama çoğu kişi tercih etmiyor o fiyata d segmentindende araçlar var suv da var

csmemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
mehmet mine
Hepsiburadadan araba alımı ilk defa duydum hocamd xkjxjsjdbs
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu nasıl küçükk

Hocam bi Mercedes yada bmw ne olur sadece meraktandir

Ve master yi nin attığı gibi büyük araba tercihimiz değildir

Araba Suv-Sedan-Hactback(yanlis yazdim galiba ama anlarsınız siz) bu tarz olabilir pick-up tercihimiz değil abiler
2009-2011 model galiba B8 kasa a4 2.0tdi olabilir makyajlı kasa

Hasan344

80+ Gold
Insignia bu bütçede mantıklı seçenek.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Semi kaan Çakır
Kriterler nedir ? Şu model üstü su vites su km şu yakıt türü su tip gibi gibi . O fiyata 2014-2015 consept plus ve ya premium paket tramersiz ve ya düşük tramerli 1.6 Kia Sportage bulunabilir . Sağlam ve konforlu araçtır donanımı yerindedir ama iyi bir yakıt tüketimi vardır .

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Kriterler nedir ? Şu model üstü su vites su km şu yakıt türü su tip gibi gibi . O fiyata 2014-2015 consept plus ve ya premium paket tramersiz ve ya düşük tramerli 1.6 Kia Sportage bulunabilir . Sağlam ve konforlu araçtır donanımı yerindedir ama iyi bir yakıt tüketimi vardır .
Valla hocam babam da sportage dusunuyodu da genciz yav anlarsın piyasa değilde şekil araç olsun düşünüyorum yeni konum var bu arada gormediyseniz bütçe 1.250.000ye cikmistir suanlik i20n dusunmekteyim gibi ancak hala fikir aliyorum

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Semi kaan Çakır
Valla hocam babam da sportage dusunuyodu da genciz yav anlarsın piyasa değilde şekil araç olsun düşünüyorum yeni konum var bu arada gormediyseniz bütçe 1.250.000ye cikmistir suanlik i20n dusunmekteyim gibi ancak hala fikir aliyorum
İ20n şahsen mükemmel bir hot hatch .

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
İ20n şahsen mükemmel bir hot hatch .
Katılıyorum da hocam babamla konuştuk bu olmaz dedi başka bi araba önerisi lütfen sürekli hatchback kullandığımız için artık suv yada sedan tercihimiz öneride bulunursanız sevinirim ayrıca link olursa daha iyi olur

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Semi kaan Çakır
Katılıyorum da hocam babamla konuştuk bu olmaz dedi başka bi araba önerisi lütfen sürekli hatchback kullandığımız için artık suv yada sedan tercihimiz öneride bulunursanız sevinirim ayrıca link olursa daha iyi olur
Şuan aklıma pek seçenek gelmiyor açıkçası

Top Bottom