1-1.3 milyon arası araba tavsiyesi

dediğim gibi şehir içinde sorun çıkarmaz, belki yokuşta falanda o kadar sorun çıkartmaz ama psikolojik olarak bana çok güven vermiyor :D yoksa 1.0 kötülediğim yok
yokuşta aşırı iyi çıkmama gibi bir sorunun imkanı yok. düz yolda 215 falan görüyor çok çok yeterli. sadece çok dik yokuşlarda gaz vermeden 5 km/h gibi bir hızla ile çıkmak istediğimde titreme yapıyor.

yokuşta aşırı iyi çıkmama gibi bir sorunun imkanı yok. düz yolda 215 falan görüyor çok çok yeterli. sadece çok dik yokuşlarda gaz vermeden 5 km/h gibi bir hızla ile çıkmak istediğimde titreme yapıyor.
1.0 a3 ün 215 görmesi baya iyi kaç bg acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten audinin yokuş konusunda çokta problem çıkaracağını sanmıyoeum :D

1.0 a3 ün 215 görmesi baya iyi kaç bg acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten audinin yokuş konusunda çokta problem çıkaracağını sanmıyoeum :D
116hp

abes gelebilir ama fiyat yükseltebilirsen hatasız mercedes e180 var 2016 model siyah renk

Arkadaşlar selam, 1-1.3 milyon arası 2021 model üstü düşük km benzili ve otomatik araba almak istiyorum. Golf düşünüyorum 2021 model ama tavsiyeleriniz var mıdır?
Honda civic al geç kanka

Geri