Neler Yeni

1-1.5 arası mekanik klavye önerisi

TamerThe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Tamer bayrak
pcde oyun oynamak icin ariyorum numlock vesaire farketmez önemli olan hissiyatinin önemli olması biraz da şık var ise cok guzel olur onerilerinizi bekliyorum tesekkurler

Mehmetynk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mehmet Yanık
1740507312725.png
Mesaj otomatik birleştirildi:

interneten buldugum görsel

ve linki bıraktım üste kablosuz

TamerThe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Tamer bayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle

interneten buldugum görsel

ve linki bıraktım üste kablosuz
1.5 e zorlayarak çıkıyorum hocam tavsiye için sağol lise ogrencisiyim borç falan anca 1.5 çıkıyor yani yinede sağol tavsiye için

Mehmetynk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mehmet Yanık
bende var bi tane veriym sana

Loki_0

80+

TamerThe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Tamer bayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hangisini onerirsiniz hocam bide olmayacagina neredeyse eminim ama kablosuz yoktur değil mi bu fiyata

Loki_0

80+
hangisini onerirsiniz hocam bide olmayacagina neredeyse eminim ama kablosuz yoktur değil mi bu fiyata
Kablosuz var ama ışıkları yok ve switchleri bu attıklarım kadar güzel değildir ama idare eder onları da atacağım. Bunlar arasında ben son attığım K75 i öneririm ama herkes beğenmiyor o modeli. O yüzden diğer ikisini de istisna olarak attım.

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...losuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,743046555.html

Hocam bunların blue switch ve yellow switch olan modelleri var. Alırken ona dikkat edin.

Loki_0

80+
Hocam bu arada attıklarımın hepsi hot swap klavye. Yani ilerde bütçen olunca daha iyi switchler alabilirsin ama ilk attığım üçünün kendi switchleri de fena değil, kolay kolay bozulmazlar.

TamerThe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Tamer bayrak
Kablosuz var ama ışıkları yok ve switchleri bu attıklarım kadar güzel değildir ama idare eder onları da atacağım. Bunlar arasında ben son attığım K75 i öneririm ama herkes beğenmiyor o modeli. O yüzden diğer ikisini de istisna olarak attım.

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...losuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,743046555.html

Hocam bunların blue switch ve yellow switch olan modelleri var. Alırken ona dikkat edin.
sizce alirsam kesinlikle red switch mi almaliyim bilmediğimden soruyorum

Top Bottom