1.5 e zorlayarak çıkıyorum hocam tavsiye için sağol lise ogrencisiyim borç falan anca 1.5 çıkıyor yani yinede sağol tavsiye içinAlıntıyı görüntüleMesaj otomatik birleştirildi:
interneten buldugum görsel
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve linki bıraktım üste kablosuz
satıyım benimkini kullanmıyorumnasil yani kral
hangisini onerirsiniz hocam bide olmayacagina neredeyse eminim ama kablosuz yoktur değil mi bu fiyata
![]()
Attack Shark K75 Profesyonel White Switch Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 81 Tuşlu Şeffaf Oyuncu Klavyesi HotFiyatı, Yorumları - Trendyol
Attack Shark K75 Profesyonel White Switch Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 81 Tuşlu Şeffaf Oyuncu Klavyesi Hot yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kablosuz var ama ışıkları yok ve switchleri bu attıklarım kadar güzel değildir ama idare eder onları da atacağım. Bunlar arasında ben son attığım K75 i öneririm ama herkes beğenmiyor o modeli. O yüzden diğer ikisini de istisna olarak attım.hangisini onerirsiniz hocam bide olmayacagina neredeyse eminim ama kablosuz yoktur değil mi bu fiyata
500 tlbi marka model foto varsa bide fiyat söylersen bakalim
sizce alirsam kesinlikle red switch mi almaliyim bilmediğimden soruyorumKablosuz var ama ışıkları yok ve switchleri bu attıklarım kadar güzel değildir ama idare eder onları da atacağım. Bunlar arasında ben son attığım K75 i öneririm ama herkes beğenmiyor o modeli. O yüzden diğer ikisini de istisna olarak attım.
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...losuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,743046555.html
Hocam bunların blue switch ve yellow switch olan modelleri var. Alırken ona dikkat edin.