hemen bakıyorum çok sağol hocamGamepower Raijin stokta bulabilirsen yapıştır mikrofonu muazzam, ses kalitesi ve yüksekliği ise hoparlör gibi kullanabilirsin o derece iyi ve yüksek
H2002P
4 yıl kadar kullandım daha sonra mikrofonu bozuldu, başka bir kulaklığa geçtim. Kardeşime de aldım o da kullanıyor yaklaşık 1,5 yıldır, gayet memnun.hemen bakıyorum çok sağol hocam
hocam şimdi alsam eski kaçmaz değil mi beni de 2-3 sene götürür![]()
Havit H2002P Yorumları ve Şikayetleri - Şikayetvar
Havit H2002P fiyatları ve modelleri için tıklayın! Havit H2002P yorumları ve Havit H2002P şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com
4 yıl kadar kullandım daha sonra mikrofonu bozuldu, başka bir kulaklığa geçtim. Kardeşime de aldım o da kullanıyor yaklaşık 1,5 yıldır, gayet memnun.
hocam sahibinden razer blackshark v2 sıfır diye filtrele sahibinden uygulaması aracılığı ile sipariş ver o fiyatlara cıkar1-1,5 k fiyat en mantıklı ve en iyi kulaklık tercihi ne olur yardım edersweniz servinirim
Yok eski kaçacak bi ürün değil bugün kulaklık ihtiyacım olsa şahsen ben yine bunu alırım mikrofonu gerçekten piyasadaki tüm mikrofonlarla yarışabilecek kadar kaliteli azıcık abartmıyorum tek sorunu var o da pedleri kullanıma bağlı olarak ortalama 2 yıl içerisinde soyuluyor. Derisiz bi şekilde kumaş olarak kullanıyorsun. O hali daha güzel bence.hocam şimdi alsam eski kaçmaz değil mi beni de 2-3 sene götürür
hocam sahibinden razer blackshark v2 sıfır diye filtrele sahibinden uygulaması aracılığı ile sipariş ver o fiyatlara cıkar
gamepower havit falan bunlar kim
parası yansaın istiyorsun değil mi derken ben sıfır almasını önerdim bu duyar kasma çaban ne .DD? bu tarz markalar rampage in biraz daha üstü veya ona denk olduğunu düşünüyorumYok eski kaçacak bi ürün değil bugün kulaklık ihtiyacım olsa şahsen ben yine bunu alırım mikrofonu gerçekten piyasadaki tüm mikrofonlarla yarışabilecek kadar kaliteli azıcık abartmıyorum tek sorunu var o da pedleri kullanıma bağlı olarak ortalama 2 yıl içerisinde soyuluyor. Derisiz bi şekilde kumaş olarak kullanıyorsun. O hali daha güzel bence.
Mikrofon kalitesi Razer'a fark atıyor. Kablo kalitesi Razer'a fark atıyor. Kulaklığın ses kalitesi Razer'a fark atıyor. Kulaklığın kafa yapısı Razer'a fark atıyor. Kulaklığın kablo uzunluğu Razer'a fark atıyor. Bu bütçedeki bir Razer ürün almak, kaliteli bir markanın en ucuz ürününü almak demektir. Bu bütçede fiyat performans bir ürün almak, kalitesiz bir markanın en kaliteli ürünlerinden bir tanesini almaktır. İncecik kablolu kulaklığı alsın, hem de ikinci el alsın, 3-4 ay içerisinde de kopsun değil mi? Parası yansın istiyorsun adamın değil mi?
![]()
Razer BlackShark V2 Yorumları ve Şikayetleri - Şikayetvar
Razer BlackShark V2 fiyatları ve modelleri için tıklayın! Razer BlackShark V2 yorumları ve Razer BlackShark V2 şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com