1.2 milyon tl bütçem var daha fazlasına çıkamam araç önerisi

km 125000 maksimum değişen olamzsa sevinirim
citye bakıyorum ama yalıtımı malzeme kalitesi falan çok kötü diyorlar,
meganelerde de kavrama sorunu var aklıma geldi
elentra bakmadım bakayım bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

modelli olması ve maks 1250000 km olması
Hocam ben 6aydır kullanıyorum aracın her şeyine hakimim sorunuz varsa alabilirim

km 125000 maksimum değişen olamzsa sevinirim
citye bakıyorum ama yalıtımı malzeme kalitesi falan çok kötü diyorlar,
elentra bakmadım bakayım bi

modelli olması ve maks 1250000 km olması

ford otomatik kötü evet maalesef
Malzeme kalitesi çok kötü

bu paraların arabası değil evet sorunsuz masrafsız ama malzeme haketmiyor asla
Ya arabayla 120 ile giderken bile aynalar hafif hafif sallanıyor öyle düşün

6 İleri 6DCT250 kuru tip kavramaya sahip megane 4 aracım var, şu an 121K KM de, sadece istanbul şehir içi trafikte kullanıldı hala kavraması cillop gibi. 150K dan önce kavrama çok sıkıntı olmuyor. 7 ileri 7DCT300 Islak tip kavramaya sahip Megane 4 alırsan nadir olarak denk gelen kavramadan vuup sesi dışında bir sorunu ve kavrama sorunu yok zaten.

1.2 milyon bütçem var ve fazlasına çıkamam. otomatik ve benzinli olması şartıyla araba önerilerine açığım. sorunsuz ve masrafsız olursa süper olur şimdiden teşekkürler
düşük km, yeni model olsun diyorsan honda city var ama kesinlikle parasının arabası değil ben olsam 2017 2018 skoda, focus vs. bakarım

gittikçe kafam karışıyor artık cidden
Megane alırsan dertsiz gezersin. Benim araç 2017 model 1.5 DCİ otomatik, ben 2019'da 50K KM de aldım, bu zamana kadar 1 kere balata, 1 kere balata ve disk takımı değiştirdim, Megane'larda kronik olan salıncakları değiştirdim, geçen ay turbo hortumunda hava kaçağı vardı onu değiştirdim, başka da bir şey yapmadım araca. 10K KM olmadan bakıma sokuyorum, ortalama 8K KM de bir kafam rahat.

aklımdaki en büyük soru 1.6 mpi motor
nasıl iyi mi
Turbo motor performansı beklemeyin genede performansı yeterli. Sollamalarda üzmez. Civic 1.6 ya focus 1.5e göre daha performanslı. Cvt de japonlardaki cvtler gibi keyifsiz değil. Zaten taksicilerin de en çok kullandığı motor. Bi milyon km yi aşan bi çok örneği var. Bakım maliyetleri de düşük kolay kolay arıza vermez dohc motorlar. Bu güncel versiyonunda 16 enjektörlü smartstream sisteme geçmişler. Performansta önceki nesline göre artmış. Asıl güzel kısmı bu motor lpg de de performans kaybetmiyo. Yakıt tüketim olarakta benzinde şehirdışı 5, şehir içi 6,5L civarı yakıyor. Lpg de de 500 liraya 750km yol gitmişliğim var. Karma tüketim olarak söylüyorum. Şehir içi elektrikliden farksız. Motor görebileceğin en sessiz motor. Rölantide bile titreşim nerdeyse yok. Bazen motorun açık olup olmadığını anlamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,197
Üyeler
184,274
Son üye
oysaherkesoldurursevdigni
Geri