- Konu Sahibi Konu Sahibi
hatasız boyasız düşük km g20 gelmiyo maalsesef 2023 model ve üstü3 Milyona a3 yada q3 alırsan senin adına üzülürüm aklıma direkt g20,g30 falan geliyo en azından a4 olmalı bu fiyata
hatasız boyasız düşük km g20 gelmiyo maalsesef 2023 model ve üstü3 Milyona a3 yada q3 alırsan senin adına üzülürüm aklıma direkt g20,g30 falan geliyo en azından a4 olmalı bu fiyata
Sedanda ds9 var.hatasız boyasız düşük km g20 gelmiyo maalsesef 2023 model ve üstü
ds7 çok daha iyi gözüküyor benceSedanda ds9 var.
gulia falan güzel değil tasarım olarakBu bütçede a3 listeye koyulmaz, giluia bakın volvo s60 bakın bmw bakın
Suv öneri olarakta q3 olabilir ama ben defender bakardım güzel seçenekler var güzel pazarlık yapılıp fırsat kovalanır defender için
cupra Terramar bakılabilir
alfa stelvio olabilir veya X-Trail
Bence de ben sedana örnek olarak demiştim.ds7 çok daha iyi gözüküyor bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gulia falan güzel değil tasarım olarak
orada bir sürü örnek vermişim sadece birine güzel değil diye cevap vermişsin, kaldıki listeye a3 koyup giulia güzel değil demek bilemedim. Hiç canlı gördün mü? Hiç sürdün mü? Yani bu bütçelere çıkan biri araçları bi dener listesine ekler ona göre karar verir. Açıkcası bence senin böyle bir bütçen yok burada etkileşim kasıyor gibisin.ds7 çok daha iyi gözüküyor bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gulia falan güzel değil tasarım olarak
açıkçası forumu okuduğunu düşünmüyorum bmw ile ilgili en az 3-4 şey yazmışımdır başkalarına cevap olarak ayrıca gulia nın tasarımını eleştirdim sürüş testine bir şey demedim tasarım olarak bana güzel gelmiyor baya itici bana kalırsa . bütçemin olmadığını düşşünmüşsün etkileşim kastığımı düşünmüşsün burdan nası bi etkileşim kasabilirim ne işime yarar ? benim işim gücüm var senin gibi boş değilim vaktimi burda etkileşim kasarak geçiremem senin gibi niye bu kadar kudurdun anlamadım ???orada bir sürü örnek vermişim sadece birine güzel değil diye cevap vermişsin, kaldıki listeye a3 koyup giulia güzel değil demek bilemedim. Hiç canlı gördün mü? Hiç sürdün mü? Yani bu bütçelere çıkan biri araçları bi dener listesine ekler ona göre karar verir. Açıkcası bence senin böyle bir bütçen yok burada etkileşim kasıyor gibisin.