Kia o algiyi kirdi hocam bir toyota kadar hizli satilmiyor tabi ama millet kia markasini almaya basladi gayet kullaniyor. Ama ssangyongun piyasasi direk yok meselaalır yıllarca biner dersen kia al 2. el satışta çok zorlanıyorsun malesef bizim ülke değişmiyor bazı markalardan şaşmıyorlar kia ssangyong mükemmel araçlar yapıyorlar
ben 2 sinede bindim kia halen devam 2 si de müthiş bence hiç düşünülmemeli uzak doğu araba gerçekten tek geçerimKia o algiyi kirdi hocam bir toyota kadar hizli satilmiyor tabi ama millet kia markasini almaya basladi gayet kullaniyor. Ama ssangyongun piyasasi direk yok mesela
Biraz daha çıkarsan e180 verim 2016 model2. El
Yok knk bizim millet bombos vw a biner alman arabasi sanayide ustasi var piyasasi var diye gider alir. Sorma valla ben kia ceratoyu alinca dayim niye aldin kia ya coroa alsaydin daha iyi demisti. 6ay sonra kuzenim corolla aldi ikimizin aracta 2016modeldi arada ki parca kalite farki gercekten hissediliyor en az 1 sinif. Ceratonun yol tutusu audi A3 ile esdeger yapilan testlerden mesela. Bunu bilmezler kia alma yegenim derler sorma…ben 2 sinede bindim kia halen devam 2 si de müthiş bence hiç düşünülmemeli uzak doğu araba gerçekten tek geçerim