Neler Yeni

1.250.000TL ARABA ÖNERİSİ LÜTFEN

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,273
İsim
Berkecan Ergin
Bende parça mevzusunu kastediyordum hocam genelde 4-5aydir hala parca bekleyenler doluymuş
Facebookta gruplardayım, dediğim gibi adam farsız arabayıda kullanamıyor hani dersinki içerde kolçak kırıldı aracı kullanırsın. ama farsız arabayı nasıl sürecek :d Basit parçalar bile kaç aydır gelmemiş zor değil her parçadan 500 er tane getirmek. Bence yine kitleyip kaçacaklar

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Facebookta gruplardayım, dediğim gibi adam farsız arabayıda kullanamıyor hani dersinki içerde kolçak kırıldı aracı kullanırsın. ama farsız arabayı nasıl sürecek :d Basit parçalar bile kaç aydır gelmemiş zor değil her parçadan 500 er tane getirmek. Bence yine kitleyip kaçacaklar
Olabilir bilemeyiz

Gözlemci⚔️

80+ Bronze
Uygunsuz Dil

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ali Tarık
Focus 2. Viteste mi!

Bu paraya Aralık'ta togg alabilirsin

Bu gün adana reyalde inceleme fırsatım oldu araba çok iyi sadece şarj etme kapağı bna pek kaliteli gelmedi belkide hafif olmasının bi önemi fln vardır onu bilmiyorum ama onun dışında çok güzel V1 paket alırsınız bu paraya babamı ikna etmeye çalışıyorum togg için bizde 1.5 2023 Duster var toggun şoför koltuğuna bindim konfor direk vuruyor ama vitese alışmak zaman alır
2 de 95 görüyorum reis onda da deneriz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,059
Üyeler
164,607
Son üye