deleted_user
80+
Bütçe tam belli değil ama başlıkta yazdığım gibi 1-2k arası kablosuz oyun kolu önerilerinizi bekliyorum. 2k yı geçmezse sevinirim.
8bitdo ultimate 2c kullandım. Eğer aynı fiyat bandında bundan daha iyisi var demiyorsanız aynısından alacağım.
Benim bulabildiklerim bunlar. Konsollar hakkında çok bilgim yok. X5 harici diğerlerini ultimate 2C ile kıyaslayabilirseniz yada aynı bütçede bunlardan iyisi varsa önerebilirseniz sevinirim.
8bitdo ultimate 2c kullandım. Eğer aynı fiyat bandında bundan daha iyisi var demiyorsanız aynısından alacağım.
BIGBIG WON Gale Hall Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
EasySMX X15 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Hall Triggers - D
EasySMX X15 - Kablosuz Gamepad Ürün Detayları: Bağlantı yöntemi: Bluetooth / kablolu / 2.4G Alıcı Uygulanabilir platformlar: Lite Değiştir / Değiştir / OLED Değiştir, Windows 7/8 / 8.1 / 10/11, Android / iOS Titreşim olup olmadığı: Evet Arayüz: C Tipi Boyut: 15.5 * 10.65 * 5.7cm Ağırlık...
shop.connectgame.com.tr
EasySMX X5 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Drift & Dead Zone
EasySMX X5 - Kablosuz Gamepad Ürün Detayları Bağlantı yöntemi: 2.4Ghz Kablosuz, Bluetooth, Kablolu Uyumlu Modeller: Switch / Switch Lite / Switch OLED, Windows 7/8 / 8.1 / 10/11, Android / iOS Arayüz: C Tipi Pil: Üçlü Lityum 750 mah Net Ağırlık: 218g Boyut: 13.70 × 6.70 × 17.40 cm Ürün...
shop.connectgame.com.tr
GameSir Nova HD Rumble Kablosuz Gamepad - Hall Effect JoySticks - RGB
GameSir Nova HD Rumble Kablosuz Gamepad Doğruluğu yeniden tanımlayan hassasiyet sunmak için tasarlanmış Hall Effect kumanda kollarına sahip GameSir Nova Kablosuz Kumanda ile oyun deneyimini daha önce hiç olmadığı gibi yaşayın. Bu oyun değiştirici kumanda, ister yaratıcı manzaraları...
shop.connectgame.com.tr
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Hall Effect Gamepad - (No Drifting) -
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Gamepad GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Çok Platformlu Oyun Kumandası ile profesyonel bir oyun kumandasının hassasiyetini ve performansını deneyimleyin. T4 Cyclone Pro, Hall efektli analog çubuklara ve tetikleyicilere sahiptir ve PC, Switch, Android ve iOS...
shop.connectgame.com.tr
Benim bulabildiklerim bunlar. Konsollar hakkında çok bilgim yok. X5 harici diğerlerini ultimate 2C ile kıyaslayabilirseniz yada aynı bütçede bunlardan iyisi varsa önerebilirseniz sevinirim.