Erda Yıldırım
80+ Gold
Butcem bu civarlarda aşamam.
Tek şart rahat olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek şart rahat olsun.
Butcem bu civarlarda aşamam.
Tek şart rahat olsun.
Ayak numaran nedirButcem bu civarlarda aşamam.
Tek şart rahat olsun.
AF1 pek rahat değildir düz taban olduğu için@EasyWinSniper
Air force alabilirsin
1k ya af1 yok
what? Air force giyip giyebileceğin en rahat ayakkabılardan birisidir hocam kaç senedir af1 den şaşmadım kyrie ve huaracheden çok daha rahat.Ayak numaran nedir
AF1 pek rahat değildir düz taban olduğu için
![]()
Nike BV7762-001 Air Zoom Pegasus 36 Trail GORE-TEX Koşu Ayakkabısı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Nike BV7762-001 Air Zoom Pegasus 36 Trail GORE-TEX Koşu Ayakkabısı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Valla 1-2.000TL öneri isteyince ben de AF1 diyecektim de arkadaş rahatlık istiyor. Kullanıcısı olarak AF1 o kadar da rahat değil. Yani rahat ama fiyatındaki diğer farklı markalar kadar değil.
1.750'ye var. Tabi zâm gelmediyse.1k ya af1 yok
what? Air force giyip giyebileceğin en rahat ayakkabılardan birisidir hocam kaç senedir af1 den şaşmadım kyrie ve huaracheden çok daha rahat.
Hocam siz jordan 1 ile karıştırıyor olabilie misiniz? Air force gayet rahat bir ayakkabı tabanı aşırı yumuşak ve rahatValla 1-2.000TL öneri isteyince ben de AF1 diyecektim de arkadaş rahatlık istiyor. Kullanıcısı olarak AF1 o kadar da rahat değil. Yani rahat ama fiyatındaki diğer farklı markalar kadar değil.
.
Zamlandı o şu an güncek fiyatı 1.900₺ mid versiyonu 2.1k₺1.750'ye var. Tabi zâm gelmediyse.
Kyrie basketbol ayakkabısı olduğu için pek konfor arayamayız fakat Huarache çok rahat bi ayakkabı ve AF1 den kat kat daha rahat1k ya af1 yok
what? Air force giyip giyebileceğin en rahat ayakkabılardan birisidir hocam kaç senedir af1 den şaşmadım kyrie ve huaracheden çok daha rahat.
huarache i uzun zaman kullandım giyimi kolay ve rahat biliyorum. Fakat af1 i bir süre giydikten sonra tabanı daha da yumuşuyor ve gayet rahatlaşıyor. Bu arada kyrienın günlük kullanım için olan modelinden bahsetmiştimKyrie basketbol ayakkabısı olduğu için pek konfor arayamayız fakat Huarache çok rahat bi ayakkabı ve AF1 den kat kat daha rahat
Hocam siz jordan 1 ile karıştırıyor olabilie misiniz? Air force gayet rahat bir ayakkabı tabanı aşırı yumuşak ve rahat
neyse hocam size önerebileceğim en iyi model air max olur rahatınıza düşkünsenizButcem bu civarlarda aşamam.
Tek şart rahat olsun.
Giydiğin af1 in orjinal olduğundan emin misin peki? Çünkü sahtelerin tabanından çok garip şeyler çıkabiliyor daHayır, hayatımda hiç AJ1 giymedim. Örneğin Puma gibi hem uygun fiyatlı (AF1'e göre) hem de rahat olan bir ayakkabı olarak görmüyorum AF1'i.