200tl daha koymaz usta da kingston öneren görmedim pek güvenebilicekmiyim pişman olmak istmem şimdi öğrenci adamızhttps://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...ci-express-4-0-1-tb-m-2-fiyati,733964099.html 200tl çok ver bunu al pişman olmazsın.
kingston ssd markaları arasında en iyilerden biri rahat olun.200tl daha koymaz usta da kingston öneren görmedim pek güvenebilicekmiyim pişman olmak istmem şimdi öğrenci adamız
kingston ssd markaları arasında en iyilerden biri rahat olun.
arakdasin attigi kingstonun 320 tbw degeri mevcut 1tb icin baya dusuk örnegın bendeki 500gb wd ssdnin bile tbw değeri 300tbw. ek olarak dramı da bulunmuyor200tl daha koymaz usta da kingston öneren görmedim pek güvenebilicekmiyim pişman olmak istmem şimdi öğrenci adamız
anladım hocam dediğiniz değerler önemli anladığım kadarıyla aslında kafamda wd nin blue si vardı 500 yada 1 tb ama bi soriyim dedim baska var mı ddır diye fiyat performans daha kaliteli bir cihazarakdasin attigi kingstonun 320 tbw degeri mevcut 1tb icin baya dusuk örnegın bendeki 500gb wd ssdnin bile tbw değeri 300tbw. ek olarak dramı da bulunmuyor
Bakabilirseniz WD Blue SN 580 bakınanladım hocam dediğiniz değerler önemli anladığım kadarıyla aslında kafamda wd nin blue si vardı 500 yada 1 tb ama bi soriyim dedim baska var mı ddır diye fiyat performans daha kaliteli bir cihaz
Dramsiz.https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...ci-express-4-0-1-tb-m-2-fiyati,733964099.html 200tl çok ver bunu al pişman olmazsın.
Kendim araştırırken de Sn 5000 için fazla yorum bulamadığım için önermemiştim, lakin sn580'in sonraki sürümü ve özellikleri güzel duruyordu. DeğerlendirilebilirSN580'e bakılıyorsa onun yerine buna bakılabilir.
DRAM bulunmuyor SN5000'de. DRAM olan uygun model de Exceria G2 ancak laptopta sıcaklığı yüksek olabilir, bazı kullanıcılar sıcaklığından bahseder. Exceria G2'ye göre DRAM dışında daha iyidir, DRAM'in yokluğunu da hissettirmez günlük kullanımda.
NV1, NV2, NV3 modellerinin de farklı farklı versiyonları var ve kötü olanlarının denk gelme ihtimali var. İyi olanları da kayda değer fark oluşturmaz.