Neler Yeni

1-2k m2 ssd arıyorum

Efecan01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Efecan GÜN
laptopta yterim cok az 230gb aciinden fiyat performans bi ssd alıcam öneriler lazım 500gb 1tb olur

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,142
İsim
efe araci
200tl daha koymaz usta da kingston öneren görmedim pek güvenebilicekmiyim pişman olmak istmem şimdi öğrenci adamız
kingston ssd markaları arasında en iyilerden biri rahat olun.

sdy.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
fre
kingston ssd markaları arasında en iyilerden biri rahat olun.
200tl daha koymaz usta da kingston öneren görmedim pek güvenebilicekmiyim pişman olmak istmem şimdi öğrenci adamız
arakdasin attigi kingstonun 320 tbw degeri mevcut 1tb icin baya dusuk örnegın bendeki 500gb wd ssdnin bile tbw değeri 300tbw. ek olarak dramı da bulunmuyor

Efecan01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Efecan GÜN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arakdasin attigi kingstonun 320 tbw degeri mevcut 1tb icin baya dusuk örnegın bendeki 500gb wd ssdnin bile tbw değeri 300tbw. ek olarak dramı da bulunmuyor
anladım hocam dediğiniz değerler önemli anladığım kadarıyla aslında kafamda wd nin blue si vardı 500 yada 1 tb ama bi soriyim dedim baska var mı ddır diye fiyat performans daha kaliteli bir cihaz

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Süleyman Selim Avseren
anladım hocam dediğiniz değerler önemli anladığım kadarıyla aslında kafamda wd nin blue si vardı 500 yada 1 tb ama bi soriyim dedim baska var mı ddır diye fiyat performans daha kaliteli bir cihaz
Bakabilirseniz WD Blue SN 580 bakın

MoonWalk

80+ Bronze
SN580'e bakılıyorsa onun yerine buna bakılabilir.

DRAM bulunmuyor SN5000'de. DRAM olan uygun model de Exceria G2 ancak laptopta sıcaklığı yüksek olabilir, bazı kullanıcılar sıcaklığından bahseder. Exceria G2'ye göre DRAM dışında daha iyidir, DRAM'in yokluğunu da hissettirmez günlük kullanımda.

NV1, NV2, NV3 modellerinin de farklı farklı versiyonları var ve kötü olanlarının denk gelme ihtimali var. İyi olanları da kayda değer fark oluşturmaz.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Süleyman Selim Avseren
SN580'e bakılıyorsa onun yerine buna bakılabilir.

DRAM bulunmuyor SN5000'de. DRAM olan uygun model de Exceria G2 ancak laptopta sıcaklığı yüksek olabilir, bazı kullanıcılar sıcaklığından bahseder. Exceria G2'ye göre DRAM dışında daha iyidir, DRAM'in yokluğunu da hissettirmez günlük kullanımda.

NV1, NV2, NV3 modellerinin de farklı farklı versiyonları var ve kötü olanlarının denk gelme ihtimali var. İyi olanları da kayda değer fark oluşturmaz.
Kendim araştırırken de Sn 5000 için fazla yorum bulamadığım için önermemiştim, lakin sn580'in sonraki sürümü ve özellikleri güzel duruyordu. Değerlendirilebilir

Top Bottom