1.2k ya mouse önerisi

Gümrük sınırı o, temu'dan sipariş sınırını söylemiş arkadaş. Ayrıca 30 euro değil artık 27 euro sınır.
Ben 30 euro sınır oldugunu belirtmedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Senin değil arkadaşın hatasını düzlettim temu 1k altı ürün yollamıyor yazmış ama 530TL altı yollamıyor. Onu düzelttim. Sen sadece 27 euro luk sınıra 30 euro demişsin.
1 k dedim ben 1 k da 27 euro sizin belittiginiz gibi.

Senin değil arkadaşın hatasını düzlettim temu 1k altı ürün yollamıyor yazmış ama 530TL altı yollamıyor. Onu düzelttim. Sen sadece 27 euro luk sınıra 30 euro demişsin.
Neyse zaten konumuz temunun sınırının ne oldugu degil hocam

Mukayese edip yazdım özelliklerini yukarda zaten, +700 lira verip 4k kullanım için dongleıda eklersen zaten aj159 pro'nun 2 katından da fazla fiyata gelmiş oluyor.
arada dpı farkıda var ayrıca sensor olarakta vxe r1 se daha iyi malzeme kalitesi farkıda var biri kablolu öbürü kablosuz ayrıca ben fps oyunu agırlıkla oynanıcaksa vxe r1 se daha uygun olabilecegini dusunuyorum aralarında oekte onemlı olmasada 1 gramda fark var

Son düzenleme:
Ben 30 euro sınır oldugunu belirtmedim.

1 k dedim ben 1 k da 27 euro sizin belittiginiz gibi.

Neyse zaten konumuz temunun sınırının ne oldugu degil hocam

arada dpı farkıda var ayrıca sensor olarakta vxe r1 se daha iyi malzeme kalitesi farkıda var biri kablolu öbürü kablosuz ayrıca ben fps oyunu agırlıkla oynanıcaksa vxe r1 se daha uygun olabilecegini dusunuyorum aralarında oekte onemlı olmasada 1 gramda fark var
VXE R1 SE 18k dpi destekliyor, aj159 pro 26k dpi destekliyor. Ayrıca R1 SE modelinde 3395se takılı, aj159 pro'da normal 3395 takılı,se modelinden daha iyi yani sensör daha iyi değil. Ayrıca R1 se modelinin orjinal dongleıda 2k desteklemiyor onun için bile gidip ekstra dongle alması lazım. Switch olarak ikiside huano. Artısı yok eksisi var vxe r1 se nin. Ne sensör ne dpi ne hz olarak aj159 pro'dan daha iyi değil.

VXE R1 SE 18k dpi destekliyor, aj159 pro 26k dpi destekliyor. Ayrıca R1 SE modelinde 3395se takılı, aj159 pro'da normal 3395 takılı,se modelinden daha iyi yani sensör daha iyi değil. Ayrıca R1 se modelinin orjinal dongleıda 2k desteklemiyor onun için bile gidip ekstra dongle alması lazım. Switch olarak ikiside huano. Artısı yok eksisi var vxe r1 se nin. Ne sensör ne dpi ne hz olarak aj159 pro'dan daha iyi değil
Malzeme kalitesi olarak vx r1 se her türlü daha iyi reis wraith te ice feeling özelligi var daha hissiyatlı yapıyor ajazz mouseyi hafıf yapmak icin malzemeyi kalitesiz yapıyor ama dedigim gibi cogunlukla fps oynanıcaksa kesınlıkle vxe r1 se tercih edilmeli hem adı ustune e-spor mousu.

Malzeme kalitesi olarak vx r1 se her türlü daha iyi reis wraith te ice feeling özelligi var daha hissiyatlı yapıyor ajazz mouseyi hafıf yapmak icin malzemeyi kalitesiz yapıyor ama dedigim gibi cogunlukla fps oynanıcaksa kesınlıkle vxe r1 se tercih edilmeli hem adı ustune e-spor mousu.
R1 se rezil bir mouse dur en azında r1 alınmalı sensör leş kutu içerigi desen rezalet malzeme kalitesi kötü diyorsun şahane kullanmadan yorum yapma bence

Kanka detaylıca izah ettim ben senin düşüncene katılmıyorum. Özellik olarak daha iyi dedin ne r1 ne r1 se, aj159 pro dam daha iyi değil. Alacak kişiye kalmış tabii ki ama daha iyi değil yani.

R1 se rezil bir mouse dur en azında r1 alınmalı sensör leş kutu içerigi desen rezalet malzeme kalitesi kötü diyorsun şahane kullanmadan yorum yapma bence
sensör leş demissin ajazz ın sensor ıle arlarında neredeyse hıc fark yok kutu ıcerıgı desen haklısın doumble vb yok - bir ozllk ajazz ın malzeme kalitesini arastırsan dedıgımı anlarsın reis

Kanka detaylıca izah ettim ben senin düşüncene katılmıyorum. Özellik olarak daha iyi dedin ne r1 ne r1 se, aj159 pro dam daha iyi değil. Alacak kişiye kalmış tabii ki ama daha iyi değil yani.
Yani ben fps oyunları oynanıcaksa vx r1 se almalı diyorum iyi gunler hocam.

sensör leş demissin ajazz ın sensor ıle arlarında neredeyse hıc fark yok kutu ıcerıgı desen haklısın doumble vb yok - bir ozllk ajazz ın malzeme kalitesini arastırsan dedıgımı anlarsın reis

Rezalet sensör 3395 degıl 3370 in modlanmış hali kullanıyorum dostum sıfır sıkıntı

FPS oynayacaksa asıl AJ159 PRO alması lazım, farklarını anlatmama rağmen neden diretiyorsun anlam veremedim, tüm farkları söylüyorum izah ediyorum hala FPS oynayacaksa onu almalı diyorsun. İyi günler sanada.

Geri