Neler Yeni

1.2k ya mouse önerisi

MrMarxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mr Marxs
Hocam ajazz ın malzeme kaitesi zayıf ben aynı mouseyi kullandım 6-7 ay sonra sorun cıktı önermem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

G305 asla alınmaz heleki uzun süreli fps oyunları oynuyorsan
Neye dayanarak bunu yazdınız anlamadim
Uzun süredir g305 kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok
Yazılımı mukemmel bisey
Tel pilde 200 saat ömrü var
Orta boy ele tam oturuyo
Gecikme 0
Daha nasıl bir beklentiniz var

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,541
İsim
Muhammed efe
ali exxpressden aldım hocam.

İndirim söz konsuu degil indirim beklenicekse vx r1 pro alınmalı cogu ozellıgı ajazzdan daha iyi hocam bakabılırsınız
VXE R1 PRO zaten 2200TL, biz arkadaşın bütçesini baz alıyoruz ve çok kolay şekilde bütçesi ile aj159 pro alır türkiye de bile fazladan alıp satanlardan alsa işi görülür. R1 pro 250mah aj159 pro 400 mah, R1 pro max 4k destekliyor aj159 pro 8k ve r1 pro'yu 4k kullanmak için gidip üstüne ekstra 700 lira verip 4k dongle almalı ajazz'da kutu içeriğinde var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
beytullah
İlgilendiği Kategoriler
konu dışı
ali exxpressden aldım hocam.

İndirim söz konsuu degil indirim beklenicekse vx r1 pro alınmalı cogu ozellıgı ajazzdan daha iyi hocam bakabılırsınız
hocam tahmini ne zaman indirim olur ?

stuffxxz

80+
Neye dayanarak bunu yazdınız anlamadim
Uzun süredir g305 kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok
Yazılımı mukemmel bisey
Tel pilde 200 saat ömrü var
Orta boy ele tam oturuyo
Gecikme 0
Daha nasıl bir beklentiniz var
hocam ilk once logi kalitesini biliyoruz en iyilerden biri ama 99 gram mous fps oyunlarında pek bir performans göstermez :)

stuffxxz

80+
VXE R1 PRO zaten 2200TL, biz arkadaşın bütçesini baz alıyoruz ve çok kolay şekilde bütçesi ile aj159 pro alır türkiye de bile fazladan alıp satanlardan alsa işi görülür. R1 pro 250mah aj159 pro 400 mah, R1 pro max 4k destekliyor aj159 pro 8k ve r1 pro'yu 4k kullanmak için gidip üstüne ekstra 700 lira verip 4k dongle almalı ajazz'da kutu içeriğinde var.
hocam ama temu vb sitelerden gelen ürünler gümrük vergisi kdv falan filan +150-200 tl bir fiyat artısı daha sunuluyor isin o tarafından bakılmalı sonucta burası tr :)

stuffxxz

80+
hocam tahmini ne zaman indirim olur ?
hocam wraith genelde ya 1 ayda bir yada 2 ayda 1 kez yapıyor.

alınır mı ? indirimde

normal fiyat zaten hocam alınabilir.

hocam wraith genelde ya 1 ayda bir yada 2 ayda 1 kez yapıyor.

normal fiyat zaten hocam alınabilir.
ama full fps oynanıcaksa pek performans gösteremez bence.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,541
İsim
Muhammed efe
hocam ama temu vb sitelerden gelen ürünler gümrük vergisi kdv falan filan +150-200 tl bir fiyat artısı daha sunuluyor isin o tarafından bakılmalı sonucta burası tr :)
Yarı fiyatına aj159 pro ve özellik olarakta r1 pro'nun aj159 pro'ya karşı tek artısı mcu markası. O da 2 kat fiyat farkında ve 4k dongle olmamasına değecek bir fark kesinlikle değil onu izah ediyorum. Arkadaşın da aklında ona göre fikir oluşsun.

Shourd

80+ Gold
alınır mı ? indirimde

benim attığım kablolu mouse çok daha iyi ayrıca bu dediğiniz mouseyi isterseniz buyrun daha uyguna

stuffxxz

80+
Yarı fiyatına aj159 pro ve özellik olarakta r1 pro'nun aj159 pro'ya karşı tek artısı mcu markası. O da 2 kat fiyat farkında ve 4k dongle olmamasına değecek bir fark kesinlikle değil onu izah ediyorum. Arkadaşın da aklında ona göre fikir oluşsun.
hocam ama ajazz kalitesi hakkında pek emin degilim cogu formlarda şikayetciler

Top Bottom