Ronaldosmesos
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Vergisi çok hocamElektrikli Neden Olmaz ?
Vergisi çok hocamElektrikli Neden Olmaz ?
Ben kendi sitesindeki fiyatlara baktım bu arada. Oradan alınmıyor mu? Sıraya mı giriliyor yoksa?o paraya vereceklerini zannetmem ama bir kaç ilana yazim belki önce ki gibi baya farkla satmaya çalışmazlar belki baboşumu ikna ederim
2. elden alıyorsun 0 almak istiyorsan 2024 mart/nisan gibi tekrar açılır umarım daha fazla araba ve fiyat sabit kalır
Sert kazada da açmıyorsert kazada açıyor hafif kazada açmaması daha iyi değeri düşmez dışarda yaptırırsın olup biter
şuan 0 olarak satışı yok 2. elde kilerde uzun menzile 2m civarı fiyat biçiyorBen kendi sitesindeki fiyatlara baktım bu arada. Oradan alınmıyor mu? Sıraya mı giriliyor yoksa?
Hmm anladım. O zamana da arabanın fiyatı sabit kalır mı bilinmez.2. elden alıyorsun 0 almak istiyorsan 2024 mart/nisan gibi tekrar açılır umarım daha fazla araba ve fiyat sabit kalır
hocam şimdi airbagı kapatırsan kazada açmaz bizim millet değeri düşmesin diye kapalı kullanuyor şuan bizim köye git 100 arabadan en fazla 4/5 inde açıktırSert kazada da açmıyor
mantıklı şimdi yakıt fln derler kocaman suv 190 bg bunun gidipte duster 1.5bluedci gibi 5/6 lt yakmasını beklemek saçma olur yani yakıt tüketimi 8.5/12 arası değişir kullanım şekline kalarak