BAYA var hocam Machenike G1 Pro Tmr G1 Pro almanız çok daha iyi olur.Fantech Shooter III ile Machenike G1 Pro arasında kaldım aralarında bir fark var mı acaba
Bence fantech shooter 3 alın iyzico + parolpara + kod ile 1k ya yakın indirimli alabilirsinfifa ve hikayeli oyunlar oynayacağım. Eli acıtmaması çok önemli eskiden aldığım rampage gamepad var eli acıtıyor. 1.5-2k civarı hangi gamepadi alabilirim?
Niye machenike değil ?Bence fantech shooter 3 alın iyzico + parolpara + kod ile 1k ya yakın indirimli alabilirsin
ben hep yanyana kullandım ama bu sefer sol üstte olanlardan almak istiyorum. Hangisi daha rahattır fifa içinSol analog sol üstte olsun istiyorsanız Fantech Shooter III. Sol analog sağ analog ile yan yana olsun istiyorsanız Fantech Nova Pro V2.
kodu nerden bulabilirimBence fantech shooter 3 alın iyzico + parolpara + kod ile 1k ya yakın indirimli alabilirsin
Kodu wraithin ödeme noktasında indirim kodu yerine Conlife yazın bende kullanıyorum en azından kargo bedava olur hocamben hep yanyana kullandım ama bu sefer sol üstte olanlardan almak istiyorum. Hangisi daha rahattır fifa için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kodu nerden bulabilirim
Nova pro v2 xinput değil uyumu fantech shooter 3 kadar iyi olmaz. Ps4 için tasarlanmış bir gamepadSol analog sol üstte olsun istiyorsanız Fantech Shooter III. Sol analog sağ analog ile yan yana olsun istiyorsanız Fantech Nova Pro V2.
Kişiden kişiye değişir, ben yan yana olanları hep daha ergonomik buldum.ben hep yanyana kullandım ama bu sefer sol üstte olanlardan almak istiyorum. Hangisi daha rahattır fifa için