1.5-2K Civarı Gamepad

serhattt

80+
Reaksiyon skoru
70
Bütçe
2000
fifa ve hikayeli oyunlar oynayacağım. Eli acıtmaması çok önemli eskiden aldığım rampage gamepad var eli acıtıyor. 1.5-2k civarı hangi gamepadi alabilirim?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Gank sitesi üzerinden machenike g1 pro veya g1, wraith üzerinden de bigbig won gale hall, fantech shooter 3 modellerine bakabilirsiniz

2 haftadır shooter 3 kullanıyorum on numara cihaz düşünmeden alabilirsin.

fifa ve hikayeli oyunlar oynayacağım. Eli acıtmaması çok önemli eskiden aldığım rampage gamepad var eli acıtıyor. 1.5-2k civarı hangi gamepadi alabilirim?
Bence fantech shooter 3 alın iyzico + parolpara + kod ile 1k ya yakın indirimli alabilirsin

Sol analog sol üstte olsun istiyorsanız Fantech Shooter III. Sol analog sağ analog ile yan yana olsun istiyorsanız Fantech Nova Pro V2.
ben hep yanyana kullandım ama bu sefer sol üstte olanlardan almak istiyorum. Hangisi daha rahattır fifa için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence fantech shooter 3 alın iyzico + parolpara + kod ile 1k ya yakın indirimli alabilirsin
kodu nerden bulabilirim

ben hep yanyana kullandım ama bu sefer sol üstte olanlardan almak istiyorum. Hangisi daha rahattır fifa için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kodu nerden bulabilirim
Kodu wraithin ödeme noktasında indirim kodu yerine Conlife yazın bende kullanıyorum en azından kargo bedava olur hocam

Sol analog sol üstte olsun istiyorsanız Fantech Shooter III. Sol analog sağ analog ile yan yana olsun istiyorsanız Fantech Nova Pro V2.
Nova pro v2 xinput değil uyumu fantech shooter 3 kadar iyi olmaz. Ps4 için tasarlanmış bir gamepad

Kişiden kişiye değişir, ben yan yana olanları hep daha ergonomik buldum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,383
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri