1.5 maaş içerdeyim sizce nasıl düze çıkabilirim

joessarra

80+
Reaksiyon skoru
13
selamlar,

arkadaşlar normalde maaşı kadar harcayan bir insanım hatta son dönemde 4-5 bin tl de aylık arttırmaya bile başlamıştım harcamalarımdan kısarak.

ama geçen ay beklenmedik bir masrafım oldu ve bundan ötürü şu an yaklaşık 1.5 maaş içerideyim. ve maalesef bunun aylık faizi de oldukca aylık 8-10bin faiz biniyor asgari ödedikçe. durum iyice çıkılmaza gitmeye başladı.

hani ertelemeli kredi mi çekeyim, başka bir şey mi bulayım. yazılımcıyım, freelance iş desen yok olsa da inanılmaz komik paralar dönüyor. başka bir şey yapayım desen onda da ortalık sıkıntılı.

bir çıkar yol var mıdır dostlar sizce bunu nasıl aşabiliriz

0 faizli kredi çekerek kurtulabilirsiniz. Mevcutta kampanyalar var.

selamlar,

arkadaşlar normalde maaşı kadar harcayan bir insanım hatta son dönemde 4-5 bin tl de aylık arttırmaya bile başlamıştım harcamalarımdan kısarak.

ama geçen ay beklenmedik bir masrafım oldu ve bundan ötürü şu an yaklaşık 1.5 maaş içerideyim. ve maalesef bunun aylık faizi de oldukca aylık 8-10bin faiz biniyor asgari ödedikçe. durum iyice çıkılmaza gitmeye başladı.

hani ertelemeli kredi mi çekeyim, başka bir şey mi bulayım. yazılımcıyım, freelance iş desen yok olsa da inanılmaz komik paralar dönüyor. başka bir şey yapayım desen onda da ortalık sıkıntılı.

Kral ya ek iş yapacaksın ya da borç döndüre döndüre idare bitireceksin başka yolu yok

varsa bi yakınından borç al altın dolar vs. banka borcunu hemen kapat ,ona ödersin yavaş yavaş

sanırım kredi kartı, banka ile görüş kartımı kapatmak istiyorum borcu taksitlendir. Finsansal bir durumda çözüm üretebilmemiz için maaşını borcun miktarını vb gibi bilgileri bilmemiz lazım ne desek boş, findeks puanın iyi mi? bunlar önemli hangi kredi gibi yerlerde 0 fazili krediler nakit avanslar var, yada kredi kartı ile bir şey alacak kişi bul onu karttan çek taksit yaptır sen odan nakit al, yada o 3 taksit alsın sen vade farkı vererek onu 12 taksit yap vb., yani kısaca borcu taksitlendirip zaman kazanıp yavaş yavaş ödemen lazım.

0 faizli kredi çekerek kurtulabilirsiniz. Mevcutta kampanyalar var.
hocam kampanyalar her müşteriye verilmiyor denedim de. zaten birçok banka ile de çalıştıgımdan 2-3 tanesi yeni müşterilerine kampanya yapıyor sımdılık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.5 maaş miktarı ne kadar orası önemli
4 asgari kadar

sanırım kredi kartı, banka ile görüş kartımı kapatmak istiyorum borcu taksitlendir. Finsansal bir durumda çözüm üretebilmemiz için maaşını borcun miktarını vb gibi bilgileri bilmemiz lazım ne desek boş, findeks puanın iyi mi? bunlar önemli hangi kredi gibi yerlerde 0 fazili krediler nakit avanslar var, yada kredi kartı ile bir şey alacak kişi bul onu karttan çek taksit yaptır sen odan nakit al, yada o 3 taksit alsın sen vade farkı vererek onu 12 taksit yap vb., yani kısaca borcu taksitlendirip zaman kazanıp yavaş yavaş ödemen lazım.
su anki borcumu taksitlendirme yapabiliyorlar mı ? kredi kartı için

hocam kampanyalar her müşteriye verilmiyor denedim de. zaten birçok banka ile de çalıştıgımdan 2-3 tanesi yeni müşterilerine kampanya yapıyor sımdılık

4 asgari kadar

su anki borcumu taksitlendirme yapabiliyorlar mı ? kredi kartı için
banka ile görüşmen lazım kartı kapatıp taksilendirme yapabiliyorlardı eskiden yeni durumu bilmiyorum.

100K borcun var, gideceksin 9 taksit bir ürün alacaksun hepsiburada vb yerlerde var amazonda, sonra aldığın ürünü ya satıp nakite döndüreceksin yada iade edip hediye kartı alacaksın o kartıda satmaya çalışacaksın aradaki farkı komisyon sayıp aylık taksit taksit ödeyeceksin. amaç borcu taksitlendirip zaman kazanmak, zaten 9 taksistte yılbaşında maaşına zam gelir son 4 taksidi daha rahat ödersin.

0 faizli 75k kredi kampanyası vardı en son onu dene

En mantıklısı eş dosttan borç para bulmak 100k çok para değil sürekli etelersen giderek büyür başına bela alırsın.

selamlar,

O sırada sıfır gelirle 350 bin borcu döndürmeye çalışan ben: 😯😳

Ne dertler var. 1.5 maaşı çok kafaya takmayın, illaki ödenir. Yeter ki daha fazla borçlanıp açılmayın.

Not: Sıfır gelirle bu borcu yapmasaydın diye eleştirecekler için; normalde borcumu zamanında öderim, ödeyeceğim kadar kullanırım ama bir takım aksilikler, işten çıkarılma derken aylardır borcumu döndürmeye çalışıyorum, hayat bazen istediğimiz gibi gitmiyor...

En mantıklısı eş dosttan borç para bulmak 100k çok para değil sürekli etelersen giderek büyür başına bela alırsın.
eyvallah dogru diyosunda evliyiz, giderler yüksek bayram geliyor. istemesekte masraflar olacak. bir de düğünler geliyor, geçen sene evlendik, e bize bişi takanlar oldu onlar evleniyor. onlarda zor durumda suan mecbur onlara da borc ödemek lazım. Allah cümlemizin yardımcısı olsun

O sırada sıfır gelirle 350 bin borcu döndürmeye çalışan ben: 😯😳

Ne dertler var. 1.5 maaşı çok kafaya takmayın, illaki ödenir. Yeter ki daha fazla borçlanıp açılmayın.

Not: Sıfır gelirle bu borcu yapmasaydın diye eleştirecekler için; normalde borcumu zamanında öderim, ödeyeceğim kadar kullanırım ama bir takım aksilikler, işten çıkarılma derken aylardır borcumu döndürmeye çalışıyorum, hayat bazen istediğimiz gibi gitmiyor...
eyvallah hocam size de Allah kolaylık versin. bekar olsam belki bi tık daha rahat olabilirim, ama biliyorum ki su an bu böyle giderse 350 olması çok uzun sürmücek. Rabbim herkese kolaylıklar versin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,197
Üyeler
175,176
Son üye
kaanbsgmz
Geri