Neler Yeni

1.5 milyona SUV araç önerisi

VSArolann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Emre Akgün
Evet evet duruşu falan baya farklı aracın ama dediğim gibi eski kafayı ikna etmek imkansızdır bu konularda bana kalsa direkt cherry almıştım :D
valla bende ikna edemedim kendisi skoda kodıaq düşünüyordu bizim aile küçük aşiret desem fazla mı olur bilmiyorum kuzen aldı ilk ondan beğendi bi anda 3 araç aldık 8 prodan bi amcam bi kuzen yoksa hayatta bakmazdı

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Mesut hamamcı
Arkdş bugün istanbul nissan bayisinden sıfır 1.3 skypack otomatik quasqai için 1540a anlaştı kaporasını attı.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,803
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Herkese selamlar SUV araç almaya karar verdik 1.5m bütçemiz var bu bütçeye göre 2.el olarak şu modeller var;
-Peugeot 3008
-Peugeot 2008 GT
-Renault Austral

2021-2023 model arası otomatik önerebileceğiniz araç tavsiyelerinizi bekliyorum benim aklımda olan modeller bunlar kullanan ya da kullanmış olan kişilerin yorumları benim için çok önemli şimdiden çok teşekkür ederim
2008 kullandım bana çok hantal geldi bi defa dayımın australini sürdüm o da çok iyi değil ama kesinlikle pejodan daha iyiydi ve 2008 e göre kocaman araba özellikleri felan tatmin etmişti

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Bilgehan
Sanırım austral'e daha yakın gibiyim diğerlerine göre duruş açısından falan ve konfor açısından daha tatmin edici görünüyor ve genel olarak pejo'dan daha iyi oluşu

Reav

80+ Silver
Herkese selamlar SUV araç almaya karar verdik 1.5m bütçemiz var bu bütçeye göre 2.el olarak şu modeller var;
-Peugeot 3008
-Peugeot 2008 GT
-Renault Austral

2021-2023 model arası otomatik önerebileceğiniz araç tavsiyelerinizi bekliyorum benim aklımda olan modeller bunlar kullanan ya da kullanmış olan kişilerin yorumları benim için çok önemli şimdiden çok teşekkür ederim
Austral segmentinin en iyisi diğerlerini konuşmaya bile gerek yok bence.

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Bilgehan
Ben olsam chery yada formentor düşünürüm
Formentor hoş geliyor gözüme fakat 1.5 tsi yakıt tüketimi vs biraz düşündürüyor onun harici cidden güzelmiş
Cherry konusunda maalesef benim aklım cherryde fakat babayı ikna edemiyorum cherrye :D

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Emre
Formentor hoş geliyor gözüme fakat 1.5 tsi yakıt tüketimi vs biraz düşündürüyor onun harici cidden güzelmiş
Cherry konusunda maalesef benim aklım cherryde fakat babayı ikna edemiyorum cherrye :D
Arkadaşta 1.3 austral var 8-9 arası yakıyor formentor o kadar yakmaz tabi araçtan araca değişir

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,803
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
-Peugeot 3008
-Peugeot 2008 GT
-Renault Austral

Hocam bide benim Yeni tucson lar çok hoşuma gidiyor deneyimim olmadı ama onlarada bakabilirsiniz çok güzel araçlar

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,771
İsim
Oğuz

Bu ikisinden biri.​

CHERY OMODA 5​

Megane E-Tech​

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,891
İsim
Selim
Evet bana kalırsa bende cherry alırım bu fiyatlara alınılabilecek en dolu araç bana göre ama baba çok soğuk bu çin markasına o yüzden ısrar etsem de ikna edemedim maalesef

İlk hoşuma giden araç austral olmuştu aslında ama reno diye korkutuyordu fakat grimsi rengiyle cidden dikkat çekiyor performans açısından da iyiyse tadından yenmez aslında pejoya göre
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bu yüzden korkutuyor beni yoksa çok yakışıklı gelmişti gözüme araba

Bu yüzden korkuyorum biraz da
Austral çok iyi hocam reno diye korkmayın.

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Bilgehan
Şöyle bir sorum olacak babamın yakın arkadaşı Honda CRV 2018 1.6 i-dtec executive plus modelini önermiş (kendi satıyor :D) çok memnunmuş yakıtı vs iyiymiş 2 araç arasında kaldık austral mi daha mantıklı olur yoksa Honda CRV 2018 1.6 i-dtec executive plus mı?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,675
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ben olsam renault austral alırdım çok hoşuma gitti benim şahsen tabi 3008 lerde güzel

Top Bottom