Neler Yeni

1.5 milyona SUV araç önerisi

Herkese selamlar SUV araç almaya karar verdik 1.5m bütçemiz var bu bütçeye göre 2.el olarak şu modeller var;
-Peugeot 3008
-Peugeot 2008 GT
-Renault Austral

2021-2023 model arası otomatik önerebileceğiniz araç tavsiyelerinizi bekliyorum benim aklımda olan modeller bunlar kullanan ya da kullanmış olan kişilerin yorumları benim için çok önemli şimdiden çok teşekkür ederim
Tucson

Şöyle bir sorum olacak babamın yakın arkadaşı Honda CRV 2018 1.6 i-dtec executive plus modelini önermiş (kendi satıyor :D) çok memnunmuş yakıtı vs iyiymiş 2 araç arasında kaldık austral mi daha mantıklı olur yoksa Honda CRV 2018 1.6 i-dtec executive plus mı?
Austral

Teşekkür ederim tercihimiz yana austral'den olacak

1703592109937.png

Teşekkürler hocam şöyle bi durum var verebileceğimiz maksimum 1.5 hadi taş çatlasın 1.6 olsun başlangıç fiyatlarıyla aynı hemen hemen bu modellerin en boş paketi demek oluyor bu sizce mantıklı mı en boş paketler genelde hiç tatmin etmiyor gibi geliyor bana
austral ucuz mu?

Herkese selamlar SUV araç almaya karar verdik 1.5m bütçemiz var bu bütçeye göre 2.el olarak şu modeller var;
-Peugeot 3008
-Peugeot 2008 GT
-Renault Austral

2021-2023 model arası otomatik önerebileceğiniz araç tavsiyelerinizi bekliyorum benim aklımda olan modeller bunlar kullanan ya da kullanmış olan kişilerin yorumları benim için çok önemli şimdiden çok teşekkür ederim
Knk Citroen c5 ler var gayet güzeller tavsiye ederim

Bence c5 aircross u değerlendir

Teşekkürler hocam bakacağım bu modellere de görüşünü vs güzel duruyor 1.8 olması korkuttu bi tık fazla yakabilir

Geri