isimbulamadım123
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
madenciler elindeki karta 7-8 bin tl para veriyor, git sat, o paraya stok kovalayıp rtx 3060 alırsın, durumlar düzelince rtx 3070 bile alırsın
onun yerşne mining yapsanız o parayı bir kaç ayda kazanırsınız zaten yine de saçma olursadece arada en agır olarak oynadıgım oyun rust ondada orta ayarlarda iyi fps verecegını dusunuyorum
5600xt ekran kartı yerine 580 geçmek sisteme yazık eder lütfen yapmayın bi kere 5600xt 1080p/2k da oyun oynatabilir ama rx580 maksimum 1080pde bazı oyunları oynatır1.5 senelik rx5600xt ekran kartımı satıp yerine garantisi bitmiş rx 580 4gb alınır mı??
ikisindede sadece oyun oynanmışıtır
mining yapılmış olma ihtimali yüksek1.5 senelik rx5600xt ekran kartımı satıp yerine garantisi bitmiş rx 580 4gb alınır mı??
ikisindede sadece oyun oynanmışıtır
sordum yapılmamışmining yapılmış olma ihtimali yüksek
artık oyunu azalttığım için yapıyorum zaten5600xt ekran kartı yerine 580 geçmek sisteme yazık eder lütfen yapmayın bi kere 5600xt 1080p/2k da oyun oynatabilir ama rx580 maksimum 1080pde bazı oyunları oynatır
1 kere WattMan hatası aldım sık görülmüyor ama almasın2060'dan 1650 Super'e geçmek gibi olur üstüne RX 500 serisinde WattMan gibi sorunlar çok görülüyor vram de düşüyor garantisi de bitmiş RX 580'nin asla ama asla geçme.
takıp test et fan sesi vs. belli olursordum yapılmamış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
artık oyunu azalttığım için yapıyorum zaten
uğraşmak istemiyorum yaonun yerşne mining yapsanız o parayı bir kaç ayda kazanırsınız zaten yine de saçma olur
evet hep sıcaklık felan test ettiktakıp test et fan sesi vs. belli olur
sat gitsin o zaman dur fiyatla bakiyim biuğraşmak istemiyorum ya
evet hep sıcaklık felan test ettik
satma pardon 4gb rx 580 2350 tl rx 5600 xt ler 7500 sakın satmauğraşmak istemiyorum ya
evet hep sıcaklık felan test ettik
abi nerde 2350 TL atarmısın
ilan bugün konulmuşabi nerde 2350 TL atarmısın
mersinde arıyorum ben amaEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
ilan bugün konulmuş