arkadaşlar merhaba çok yüksek bir sıralama degil biliyorum zaten çalışmamıstım ama ailem 2 yıllık bir bölüm yazmamı istiyo ankara içi hangi bölümleri yazabilirim?
1.5milyon sıralamayla üniversiteye gidip napıcan kanka boşa masrafarkadaşlar merhaba çok yüksek bir sıralama degil biliyorum zaten çalışmamıstım ama ailem 2 yıllık bir bölüm yazmamı istiyo ankara içi hangi bölümleri yazabilirim?
tyt den bilgisayar programcılıgına girarkadaşlar merhaba çok yüksek bir sıralama degil biliyorum zaten çalışmamıstım ama ailem 2 yıllık bir bölüm yazmamı istiyo ankara içi hangi bölümleri yazabilirim?
kral çok güzel cevaplamıssın emegine sağlık birde şunu sorabilirmiyim benim biryandan çalışmamda gerekiyor açık öğretim için hangi bölümleri yazabilirim acabaAnkara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
AnkaraDevlet ÜniversitesiPolatlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Giyim Üretim Teknolojisi
Yüksek İhtisas Üniversitesi
AnkaraVakıf ÜniversitesiSağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik
Başkent Üniversitesi
Ameliyathane Hizmetleri
Yüksek İhtisas Üniversitesi
AnkaraVakıf ÜniversitesiMeslek Yüksekokulu
Eczane Hizmetleri
Ankara Bilim Üniversitesi
AnkaraVakıf ÜniversitesiMeslek Yüksekokulu
Bilişim Güvenliği Teknolojisi
Lokman Hekim Üniversitesi
Optisyenlik
Türk Hava Kurumu Üniversitesi
AnkaraVakıf Üniversitesiİzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu
Uçak Teknolojisi
Başkent Üniversitesi
Tıbbi Görüntüleme Teknikleri
Hocam dgs ne oluyoriki yıllık açık öğretim yaz o sırada işe gir çalış dgs ile 4 yıllığa tamamla
2 yıllıktan 4 yıllığa tamamlama sınavı 100DK 50 Paragraf 50 ProblemHocam dgs ne oluyor
Ankara üniye niye laf atıyon yaAnkara universitesi ayak ve ayak mantari bakim uzmanligi gelir bu siralamaya.
ankara üniye laf atmıyorAnkara üniye niye laf atıyon ya![]()