Mekanik olarak şunları bulabildim. Red veya brown switch almanı öneririm. Blue switch gereksiz sesli. Red sessiz, brown tok bir sesi var.
Özellik Değer / Açıklama Model / Ürün Adı Ajazz Kimyasal yüksek emisyon Yok Keycap Malzemesi PBT plastik Hot-Swap Evet Arka Aydınlatma Türü Çok renkli (Multicolor) Switch Markası Huanuo Tam Boy Klavye Hayır Paketleme Var Bilek Desteği Yok Stil Standart, Ergonomik, Oyun, Laptop için, Tablet için...
ajazzturkiye.com
Özellik Değer / Açıklama Model / Ürün Adı Ajazz Kimyasal yüksek emisyon Yok Keycap Malzemesi PBT plastik Hot-Swap Evet Arka Aydınlatma Türü Çok renkli (Multicolor) Switch Markası Huanuo Tam Boy Klavye Hayır Paketleme Var Bilek Desteği Yok Stil Standart, Ergonomik, Oyun, Laptop için, Tablet için...
ajazzturkiye.com
Aigo A87 TKL Mavi Yellow Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Aigo'nun daha önceden %100 versiyonunu kullandım. Switchleri linear ama çift basma sorunları yaşamıştım. Çok önermem ve tuşları da bir tık sıkışık. Ama RGB veya ışık olmadığından pili daha uzun gidiyor. Ajazz alacaksan da RGB pek kullanmanı önermem. Açıkcası ben klavyeyi kablolu kullanmaktan yanayım. Fare ve kulaklığım kablosuz, klavye kablo ile bağlı.
Membrane olarak bunlar var.
Hawk Gaming Hk220 Membrane Rgb Kablosuz/bluetooth Siyah Beyaz Tkl Türkçe Gaming Klavye Çok Renkli en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Ben K870T PRO olanını almanı öneririm. Ajazz ürünleri giriş seviyesinde üzmüyor.