Yardım 1.500 TL ye kadar klavye tavsiyesi lazım.

MelihSak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
217
Bütçe
1500
1.500 TL ye kadar kablosuz en fazla %75lik klavye tavsiyesi lazım.
0 veya 2. el fark etmez

Mekanik olarak şunları bulabildim. Red veya brown switch almanı öneririm. Blue switch gereksiz sesli. Red sessiz, brown tok bir sesi var.

Aigo'nun daha önceden %100 versiyonunu kullandım. Switchleri linear ama çift basma sorunları yaşamıştım. Çok önermem ve tuşları da bir tık sıkışık. Ama RGB veya ışık olmadığından pili daha uzun gidiyor. Ajazz alacaksan da RGB pek kullanmanı önermem. Açıkcası ben klavyeyi kablolu kullanmaktan yanayım. Fare ve kulaklığım kablosuz, klavye kablo ile bağlı.

Membrane olarak bunlar var.

Ben K870T PRO olanını almanı öneririm. Ajazz ürünleri giriş seviyesinde üzmüyor.

Mekanik olarak şunları bulabildim. Red veya brown switch almanı öneririm. Blue switch gereksiz sesli. Red sessiz, brown tok bir sesi var.

Aigo'nun daha önceden %100 versiyonunu kullandım. Switchleri linear ama çift basma sorunları yaşamıştım. Çok önermem ve tuşları da bir tık sıkışık. Ama RGB veya ışık olmadığından pili daha uzun gidiyor. Ajazz alacaksan da RGB pek kullanmanı önermem. Açıkcası ben klavyeyi kablolu kullanmaktan yanayım. Fare ve kulaklığım kablosuz, klavye kablo ile bağlı.

Membrane olarak bunlar var.

Ben K870T PRO olanını almanı öneririm. Ajazz ürünleri giriş seviyesinde üzmüyor.
zamanın da bu klavyeyi almıştım hala onu kullanıyorum ama artık sorun oluyor çift falan basıyor bazen dongle sök tak yapmam gerekiyor vs. pilli olması da çok kötü bu yüzden değiştiricem bu klavyeden hangisine geçmemi önerirsin
1766691929739.webp

Burada mekanik olarak Ajazz mantıklı. Ama bütçe zorlayabilirsen ben manyetik switch bir klavye almanı öneririm. Çift basma sorunu neredeyse olmuyor ve düz mekaniğe göre daha uzun ömürlü. Yok zorlayamıyorsan membran klavye alın.

Veya %60 olur diyorsan daha uyguna manyetik switch klavyeler de var.

Geri