su geçiriyormu hiç kışın kullandın mı bende bi arkadaşımdan denedim basslar zayıf ama ekolayzerla halledilir gibiY20 max aldım 700 civarına, sesi bence fiyatına göre iyi, mikrofonu çok kaliteli değil ama karşıdaki seni rahat duyuyor.
Hayır daha alalı bi kaç hafta oldu suda denemek nasip olmadı ama geçirmez gibi duruyor, baslar zayıf diye ürünün yorumlarında da bir kişi demişti ama ben pekte baslı şeyler dinlemediğimden fark etmedim ama az gelirse dediğiniz gibi halledilebilir, arkadaş motorcudan kn masterın bi modelini aldı 1k ya ikisinide denedim kesinlikle y20 max o modelden daha iyi ses kalitesine sahip, çevrende interkom kullanan varsa rica edip dene hangisini beğenirsen onu al.su geçiriyormu hiç kışın kullandın mı bende bi arkadaşımdan denedim basslar zayıf ama ekolayzerla halledilir gibi
kn550 mi https://www.akakce.com/kask-kulakli...r-kn550-motosiklet-seti-fiyati,913680081.htmlHayır daha alalı bi kaç hafta oldu suda denemek nasip olmadı ama geçirmez gibi duruyor, baslar zayıf diye ürünün yorumlarında da bir kişi demişti ama ben pekte baslı şeyler dinlemediğimden fark etmedim ama az gelirse dediğiniz gibi halledilebilir, arkadaş motorcudan kn masterın bi modelini aldı 1k ya ikisinide denedim kesinlikle y20 max o modelden daha iyi ses kalitesine sahip, çevrende interkom kullanan varsa rica edip dene hangisini beğenirsen onu al.
Onda tüm tuşlar siyahtı bu değil büyük ihtimal, yarin arayıp sorarım modeli