1.5m - 1.7m hangi arabayı almalıyım

xSparkua.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,028
1.5m - 1.7m arasına araba bakıyoruz genelde 2-3 kisilik bi aileyiz cok kalabalık kullanmayıcaz düsük km temiz araba önerileriniz var mı aklımdaki modeller arac bunlar elektrikli de olabilir oturdugum apartmanda şarj istasyonları var

BYD Atto 3
BYD Seal u ev (bütceyi asıyor ama kredi cekebilirim)
DS4
Tiggo 8 Pro
Omoda 5

Son düzenleme:
1.5m - 1.7m arasına araba bakıyoruz genelde 2-3 kisilik bi aileyiz cok kalabalık kullanmayıcaz düsük km temiz araba önerileriniz var mı aklımdaki modeller arac bunlar elektrikli de olabilir oturdugum apartmanda şarj istasyonları var

BYD Atto 3
DS4
Tiggo 8 Pro

BYD Atto 3
DS4
Tiggo 8 Pro
Omoda 5
skoda superb veya formentorda bakabilirsiniz

valla istanbul cok uzak kalıyor ama satılmazsa iyi fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam c5 hakkında bilgim 0 nasıldır

BYD Atto 3
DS4
Tiggo 8 Pro
Omoda 5
Bence elektriğe kabulseniz 0 olarak mg4 tavsiye ederim binmedim denemedim ama yurtdışı yorumları baya iyi. Ds4 yine iyi ama yabancı yorumlardan en azından okursanız o kadar da iyi bir araba olmadığını görürsünüz.

Sedan klasmanında zaten klasikler belli saymıyorum bile.

Suv olarak tiggo 8 pro düşünmüssünüz kesinlikle gideri var çin markası olsa bile şans verilebilir. Onun dışında şu video da az çok yardımcı olacaktır

Geri