Neler Yeni

1.5m - 1.7m hangi arabayı almalıyım

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,007
İsim
Chloe Grace Moretz
hangi ildesiniz
hatay
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence elektriğe kabulseniz 0 olarak mg4 tavsiye ederim binmedim denemedim ama yurtdışı yorumları baya iyi. Ds4 yine iyi ama yabancı yorumlardan en azından okursanız o kadar da iyi bir araba olmadığını görürsünüz.

Sedan klasmanında zaten klasikler belli saymıyorum bile.

Suv olarak tiggo 8 pro düşünmüssünüz kesinlikle gideri var çin markası olsa bile şans verilebilir. Onun dışında şu video da az çok yardımcı olacaktır
hocam acıkcası ben direk elektrikli istiyorum cünkü şarj standı evimde olucagı icin yakıt fiyatı uyguna geliyor ama etrafımdakiler elektrikliye inanılmaz karşı

enesbkds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Bekdaş
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Selim AKIN
valla istanbul cok uzak kalıyor ama satılmazsa iyi fiyat

hocam c5 hakkında bilgim 0 nasıldır
c5 aircross cok konforlu bir arac ayni zamanda ici de genis ve ferah. sanziman ve motor da sorunsuza yakin ve yakit tuketimi de fazla degil

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,007
İsim
Chloe Grace Moretz

enesbkds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Bekdaş
cok tesekkür ederim valla hocam bunları favoriledim 1.olan kafama yattı güzel temiz duruyo
rica ederim ne demek km leri de yıllarına göre kabul edilebilir senede 20 bin civarı hem sportif hemde sizin kisi sayınıza uyuyor her ne olursa güzel günlerde güle güle kullanın hayırlı olsın simdiden

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Selim AKIN
aslinda cok guzel bir firsat vardi 2.1 milyon civarlarina sifir model bmw 2.30 plugin hybrid ama hem sizin butcenizin biraz uzerinde hem de artik yuzde 30 otv diliminde vermiyorlar sanirim yuzde 60'tan veriyorlar bu da fiyatini 2.8lere felan getiriyor

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,007
İsim
Chloe Grace Moretz
hocam bu arabanın tasarımını begenmiyorum

aslinda cok guzel bir firsat vardi 2.1 milyon civarlarina sifir model bmw 2.30 plugin hybrid ama hem sizin butcenizin biraz uzerinde hem de artik yuzde 30 otv diliminde vermiyorlar sanirim yuzde 60'tan veriyorlar bu da fiyatini 2.8lere felan getiriyor
evet hocam bütceyi cok asıyor ya o fiyat

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,913
İsim
Can BOZKURT
1.5m - 1.7m arasına araba bakıyoruz genelde 2-3 kisilik bi aileyiz cok kalabalık kullanmayıcaz düsük km temiz araba önerileriniz var mı aklımdaki modeller arac bunlar elektrikli de olabilir oturdugum apartmanda şarj istasyonları var

BYD Atto 3
BYD Seal u ev (bütceyi asıyor ama kredi cekebilirim)
DS4
Tiggo 8 Pro
Omoda 5
superb al

ensareiz

80+ Silver
1.5m - 1.7m arasına araba bakıyoruz genelde 2-3 kisilik bi aileyiz cok kalabalık kullanmayıcaz düsük km temiz araba önerileriniz var mı aklımdaki modeller arac bunlar elektrikli de olabilir oturdugum apartmanda şarj istasyonları var

BYD Atto 3
BYD Seal u ev (bütceyi asıyor ama kredi cekebilirim)
DS4
Tiggo 8 Pro
Omoda 5
Passat variant 1.5 TSI elegance sizin için uygun. byd chery falan saçma sapan arabalar bakmayın bile

valla istanbul cok uzak kalıyor ama satılmazsa iyi fiyat

hocam c5 hakkında bilgim 0 nasıldır
C5 aircross da süper arac bakabilirsiniz

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,967
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
hatay

hocam acıkcası ben direk elektrikli istiyorum cünkü şarj standı evimde olucagı icin yakıt fiyatı uyguna geliyor ama etrafımdakiler elektrikliye inanılmaz ka
İstanbul dışı yaşıyorsanız elektrikli araba almanızı önermem sadece şarj istasyonu olarak düşünmeyin en basitinden istanbul dışında elektrikli arabaları kaldıracak kriko bile bulmak bazen aşırı zorlayabiliyor malum daha ağır araclar

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,007
İsim
Chloe Grace Moretz
İstanbul dışı yaşıyorsanız elektrikli araba almanızı önermem sadece şarj istasyonu olarak düşünmeyin en basitinden istanbul dışında elektrikli arabaları kaldıracak kriko bile bulmak bazen aşırı zorlayabiliyor malum daha ağır araclar
evet parça sıkıntısı tasıma gibi seyler birda bu arac ilk aracım olucak o yüzden cok arada kaldım ne alıcagım konusunda

Top Bottom