kampanya olursa civic çok güzel olur aslında arkadaşın abisinde var 1 2 defa çıkınca arkadaşla bende sürdüm ama 300bin aşıyor bütçeyi bende kredi çekmeyi planladım ama yükün altına girmek istemiyorum
Bu piyasada varsa paran kesinlikle sıfır al.
Egea ve city rakip araçlar değiller.
City'nin rakibi talianttır. ( ikiside bomboş hurda araçlar)
Honda, fiat, renault daha iyi diye bir şey yok. Fiat ve Renault'un motor kalitesi net ortada hem dizel hem benzinli.
Dolu araç almak isteyene zaten D segmenti merhaba der.
Egea hem binerken hem satarken yıllar sonrada keyif verir.
Ha zaten egea'yı düzenli bakıma götür, işlemleri aksatma benim diyen marka rektefiye olur, egea bir milyon daha devirir.
Fiat ve renault'a genelde eşşeğe biner gibi biniyor insanlar sonra diyor şöyle böyle. Aynı şekilde al civic'i taksi yap, city'i şirket arabası yap, a3 & bmw ver, şirket aracı & taksi gibi hangisi sağlam kalıyor görürsünüz. Misal corolla hyundai passat superb vs. taksiler var neden honda yok? bir düşünün.
Scala mı egea mı desem herkes, scala der. X firmada 5 tane scala yandı, filo kullanımında.
Özetle, zaten bütçe çeyrek altın gibi kenara koyulacak Vw'ye yetmiyorsa alın egea zaten mermi gibi gidiyor, iki de aksesuar, tekerlek jant vb. yapınca mis gibi arabanız olur.
Honda, fiat, renault daha iyi diye bir şey yok. Fiat ve Renault'un motor kalitesi net ortada hem dizel hem benzinli.
Ha zaten egea'yı düzenli bakıma götür, işlemleri aksatma benim diyen marka rektefiye olur, egea bir milyon daha devirir.
Fiat ve renault'a genelde eşşeğe biner gibi biniyor insanlar sonra diyor şöyle böyle. Aynı şekilde al civic'i taksi yap, city'i şirket arabası yap, a3 & bmw ver, şirket aracı & taksi gibi hangisi sağlam kalıyor görürsünüz. Misal corolla hyundai passat superb vs. taksiler var neden honda yok? bir düşünün.
Scala mı egea mı desem herkes, scala der. X firmada 5 tane scala yandı, filo kullanımında.
Özetle, zaten bütçe çeyrek altın gibi kenara koyulacak Vw'ye yetmiyorsa alın egea zaten mermi gibi gidiyor, iki de aksesuar, tekerlek jant vb. yapınca mis gibi arabanız olur.
bu arada ben bunu düz egea 1.6 130 hp sedan anladım, cross street yazıyor, kardeşim konuda da yazmışsın köye, karadenize vs.
al geç cross, yayla'ya mı çıkarsın, bir depoyla istanbul trabzon mu yaparsın düşünme al geç ya, aile kabalıksa sedan al ama, bagaj vs.
bu arada ben bunu düz egea 1.6 130 hp sedan anladım, cross street yazıyor, kardeşim konuda da yazmışsın köye, karadenize vs.
al geç cross, yayla'ya mı çıkarsın, bir depoyla istanbul trabzon mu yaparsın düşünme al geç ya, aile kabalıksa sedan al ama, bagaj vs.
Hocam babam araç kullanırken fazla heyecanlı kullanıyor ben biraz daha pasif tepkisiz bi insanım babam heyecanlı kullandığı için zaten yakıt tüketimi önemli aslında o takılmadı oraya ben takıldım yakıt tüketimine babam sağolsun
Hocam babam araç kullanırken fazla heyecanlı kullanıyor ben biraz daha pasif tepkisiz bi insanım babam heyecanlı kullandığı için zaten yakıt tüketimi önemli aslında o takılmadı oraya ben takıldım yakıt tüketimine babam sağolsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
1.6 M.Jet 130 HP DCT Street Otomatik Dizel 1.007.710 TL 997.710 TL (kampanyalı karma tüketimi 100 km 4.6lt) EGEA CROSS STREET
1.4 MPI 100 PS Style Benzin Otomatik 945.695 TL 945.695 TL (100 KM 324.02 TL (9.4 lt / 100 km)) HYUNDAİ BAYON
1.6 M.Jet 130 HP DCT Easy Otomatik Dizel 963.980 TL 953.980 TL (Karma Tüketim (100 km): 4.5 lt.) Egea Sedan
1.2 AT8 100HP CORSA ELEGANCE BENZİN (1.2 100 HP BENZİN AT8 ELEGANCE ortalama 100 km'de tüketilen yakıt 4,3 lt.) Corsa elegance hp
208 ACTIVE PRIME 1.2 PureTech 100hp EAT8 961.000 TL (1,2 PureTech; 75 hp ve 118 Nm tork . 5 ileri manuel karma yakıt tüketimi 4,1 litre.) Peugeot 208
2023 Style Hatchback 1.1L Ti-VCT 75PS 5 İleri Manuel Benzin Euro 6.2 987.300 TL (yakıt tüketimi 5,3 litredir.) Ford Fiesta 2023
1.5L DOHC i-VTEC Benzinli Motor Elegance, Executive 976.000 TL (Karma Yakıt Tüketimi6.4 lt) Honda City 2023
1.0 MPI, 1.0 TSI Impression, Life, Style ₺853.100,00 ((100 km) 5.8 lt yakıt tüketimi) Polo 2023
Elite 1.0 TSI 110 PS DSG Škoda Fabia ₺930.369 (Karma Tüketim (100 km) 4.6 lt) Skoda fabia
Elite 1.0 TSI 95 PS Škoda Fabia ₺864.267 (Şehir İçi Tüketim (100 km) 6.0 lt.) Skoda fabia
Corolla, Vision, Sedan 1.5 L Benzin (125 HP) 6 ileri düz vites (4X2) 998.950 TL (Karma Tüketim (100 km) 5.8 lt.) Toyota Corolla
130hp 1.6 m.jet2 der geçerim hocam net. Alternatif 1.5 hybrid egea bakabilirsin. Özellikle şehir içi dur kalk yapılıp ve aceleci sürüş modunda kullanılıyorsa bence kalkışta falan hybrid best hocam. Loungle plus+ paketi cok süper. Dizel hybrid harici bakmayın bence. Özellikle fiat markasında.
130hp 1.6 m.jet2 der geçerim hocam net. Alternatif 1.5 hybrid egea bakabilirsin. Özellikle şehir içi dur kalk yapılıp ve aceleci sürüş modunda kullanılıyorsa bence kalkışta falan hybrid best hocam. Loungle plus+ paketi cok süper. Dizel hybrid harici bakmayın bence. Özellikle fiat markasında.