Öneri 1.6m TL araç önerisi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,275
Bütçe
1600000
Merhabalar, arkadaşıma araba bakıyoruz kriterler şunlar:

Otomatik Vites
Çıkış yılı yeni olmalı
Ağır hasar kaydı olmamalı
KM olarak 100k küsür olmalı maksimum
Sunroof olması zorunlu

c180 tarzı modeller bakıyoruz önerileriniz nelerdir

Bütçe normalde 1.5m ama 1.6mye kadar zorlayabiliriz

Audi A4 1.4 tfsi.

1.5 eTSI Golf 8. 1.6 Milyona ağır hasarsız, 100K KM altında en yüksek model C180 2016 model.

Öneriler için teşekkür ederim

BMW 1.16i SPORT EDİTİON önermişti birkaç arkadaşıma sorduğumda çok anlamıyorum arabalardan önerir misiniz bu arabayı
Hocam uçar kaçar falan ama ufacık araba ve audi Mercedes kadar sorunsuz değiller.

Hb veya cross bakıyosan kia xceed öneririm. Malzeme kalitesi ve sürüş keyfi açısından fazlasıyla tatmin etcektir

BMW 1.16i SPORT EDİTİON önermişti birkaç arkadaşıma sorduğumda çok anlamıyorum arabalardan önerir misiniz bu arabayı
3 Silindir motordan uzak dur olabildiğince hocam.

Audi A4 1.4 tfsi.
O paraya alacaginiz a4 un kasasi genel olarak kötu
Hb veya cross bakıyosan kia xceed öneririm. Malzeme kalitesi ve sürüş keyfi açısından fazlasıyla tatmin etcektir
Xceed cok guzel arabadir piyayasi yavas haricinde efsanedir sdni tatmin eder
1.5 eTSI Golf 8. 1.6 Milyona ağır hasarsız, 100K KM altında en yüksek model C180 2016 model.
Golflerin etsi 48 v alternator problemi var ve dq200 kuru kavrama ile geliyor saglikli degil biraz sikintili trafikte cok daha kolay yipranir eline alirsin sansimani

Temizse olur cok keyiflidir surusu ayni segmentte arkadan ceker tek arabadir kendisi

Golflerin etsi 48 v alternator problemi var ve dq200 kuru kavrama ile geliyor saglikli degil biraz sikintili trafikte cok daha kolay yipranir eline alirsin sansimani
48V Alternatör problemi 2019-2021'de var sonrasında yok diye biliyorum, 2022 Golf alınır o bütçeye. DQ200'ün tüm olayı biliniyor şu an, ortalama 200.000 KM ye kadar bir sorunu olmuyor, 150.000, 170.000 civarında volan değişimi gerekiyor genelde. her şanzıman gibi bunda da erkenden ve farklı sorunlar olabilir elbette.
Aktif olarak DQ200 şanzımana sahip SuperB (170.000 KM) ve Fabia (70.000 KM) kullanıyorum. SuperB de bu zamana kadar bir sorun olmadı, şu an sadece volan değişmesi lazım yavaştan.

F30,F10,F36 A4 C serisi

O paraya alacaginiz a4 un kasasi genel olarak kötu

Xceed cok guzel arabadir piyayasi yavas haricinde efsanedir sdni tatmin eder

Temizse olur cok keyiflidir surusu ayni segmentte arkadan ceker tek arabadir kendisi
Bence de xceed tam binilecek araba. Gence de gider aileye de. Piyasasının yavaş olması ve dct kavraması dışında bi eksisini göremiyorum

Geri