görünüş ve donanım olarak güzel araclar ama ikisininde ic hacmi küçük 4 kisi uzun yol da konforlu değillerBu fiyata en mantıklı araç
görünüş ve donanım olarak güzel araclar ama ikisininde ic hacmi küçük 4 kisi uzun yol da konforlu değillerBu fiyata en mantıklı araç
passat variant 1.5 tsiarkadaşlar selamlar hali hazırda megane 1.3 tce joy manuel kullanıcısyım . sıfır almıştım aracımı şimdi model yükseltmeyi düşünüyorum 4 kişilik bir ailem var yılda 3 civarı uzun yol yapıyoruz bu yüzden bagaj çok küçük olamaz yeni aracımızdan beklentimiz bunun dışında sunroof veya cam tavan olması , DİZEL OLMAMASI ve megandan geçtiğimiz zaman güç olarak aşşağıda olmaması (140 bg den güçlü olması) vs vs . tercihimiz 0 olması önerebilecekleriniz olursa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
keşke Station seven bir ülke olsak... sıfırını da gittim gördüm fakat dediğim gibi station olduğundan dolayı bu vazgeçtim satması daha zor olduğundan dolayı düşünemiyorum maalesef sık araba değiştriyorum maalesef bu kriter önemli ama tavsiyenizden ötürü çok teşekkür ederimhttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...combi-scout-1.5-e-tec-150-hp-1191767035/detay
İsteklerinize tam uyan araç aslında bu gibi, yine sedan olarakta bakılabilir yada octavia alınabilir.
Ayrıca segmentinin en dolu araçlarından, üst segmentinin sahip olduğu özelliklere zahip.1.5 150 beygirlik bir canavar suv - Volkswagen T-Roc
Buda olası bir seçimskoda super b
ceyranlı istersen bunlarda var 30dk hızlı şarja girersin uzun yolda misarkadaşlar selamlar hali hazırda megane 1.3 tce joy manuel kullanıcısyım . sıfır almıştım aracımı şimdi model yükseltmeyi düşünüyorum 4 kişilik bir ailem var yılda 3 civarı uzun yol yapıyoruz bu yüzden bagaj çok küçük olamaz yeni aracımızdan beklentimiz bunun dışında sunroof veya cam tavan olması , DİZEL OLMAMASI ve megandan geçtiğimiz zaman güç olarak aşşağıda olmaması (140 bg den güçlü olması) vs vs . tercihimiz 0 olması önerebilecekleriniz olursa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
SÜPER B baktığımın kriterlerde 2 m üstünde hocamOctavia alacağına süperi alsın daha mantıklı
Cupra ya baktınız mıSÜPER B baktığımın kriterlerde 2 m üstünde hocam
tam son sahibi olmalık arabahttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...combi-scout-1.5-e-tec-150-hp-1191767035/detay
İsteklerinize tam uyan araç aslında bu gibi, yine sedan olarakta bakılabilir yada octavia alınabilir.
Tofaşa da bindim e200 e de şuan en beğendiğim tiggo8 oldu ama yeni araba alacaksan ve acelen yoksa byd yeni çıkanı bekle jeep olanı kasası yüzde 85 çelik 30 a yakın güvenlik paketi var tabii Türkler klasik sadece çevresinde gördüğü arabaları biliyorlar gerisini kötülüyor ya da galaricilerin ağzına bakarak çin arabalarını kötülüyorlar çünkü aynı fiyata teneke egea satıyorlar piyasaları etkilenecek diye paralı trolleri YouTube de tutup karalama yapıyor zaten Avrupa enayi paraları yokta çin arabasına biniyorlar yok illa Türkiye de ki markalara binecem diyorsan japonsan şaşma Toyota Corolla hiprit güzeldir 2023 olanına binmistir sedan 800km yol yaptım Çanakkale köprüsün de çalışma var diye lastiği patlattım 100km yol gittim şişire şişire herhangi bir tehlike yaşamadım ya da ikinci el yeni model cla alabilirsin ama onun arka koltuk baş tarafı alçak biraz ama tavsiyem tiggo8 ya da yeni çıkacak olan byd jeepleri bu arada servis konusunda çok yardımcı oluyorlar ondan şüphe duymaarkadaşlar selamlar hali hazırda megane 1.3 tce joy manuel kullanıcısyım . sıfır almıştım aracımı şimdi model yükseltmeyi düşünüyorum 4 kişilik bir ailem var yılda 3 civarı uzun yol yapıyoruz bu yüzden bagaj çok küçük olamaz yeni aracımızdan beklentimiz bunun dışında sunroof veya cam tavan olması , DİZEL OLMAMASI ve megandan geçtiğimiz zaman güç olarak aşşağıda olmaması (140 bg den güçlü olması) vs vs . tercihimiz 0 olması önerebilecekleriniz olursa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
Qasqai hybrid veya corolla cross bakabilirsiniz, tavsiyem uzak doğu arabaları hocamarkadaşlar selamlar hali hazırda megane 1.3 tce joy manuel kullanıcısyım . sıfır almıştım aracımı şimdi model yükseltmeyi düşünüyorum 4 kişilik bir ailem var yılda 3 civarı uzun yol yapıyoruz bu yüzden bagaj çok küçük olamaz yeni aracımızdan beklentimiz bunun dışında sunroof veya cam tavan olması , DİZEL OLMAMASI ve megandan geçtiğimiz zaman güç olarak aşşağıda olmaması (140 bg den güçlü olması) vs vs . tercihimiz 0 olması önerebilecekleriniz olursa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
ztn araç değiştirme düşüncesine Qashqai ile girdim 1.5 e-power skypack bayiden 1.7 ye buldum fakat 2 gün önce eşimin kardeşinin aracı da aynısı uzun yola gittim berbat ötesi koltukları ve konforu var yol sesi vs komple içerdeQasqai hybrid veya corolla cross bakabilirsiniz, tavsiyem uzak doğu arabaları hocam
satamam diye korkuyorum açıkçası hocamTofaşa da bindim e200 e de şuan en beğendiğim tiggo8 oldu ama yeni araba alacaksan ve acelen yoksa byd yeni çıkanı bekle jeep olanı kasası yüzde 85 çelik 30 a yakın güvenlik paketi var tabii Türkler klasik sadece çevresinde gördüğü arabaları biliyorlar gerisini kötülüyor ya da galaricilerin ağzına bakarak çin arabalarını kötülüyorlar çünkü aynı fiyata teneke egea satıyorlar piyasaları etkilenecek diye paralı trolleri YouTube de tutup karalama yapıyor zaten Avrupa enayi paraları yokta çin arabasına biniyorlar yok illa Türkiye de ki markalara binecem diyorsan japonsan şaşma Toyota Corolla hiprit güzeldir 2023 olanına binmistir sedan 800km yol yaptım Çanakkale köprüsün de çalışma var diye lastiği patlattım 100km yol gittim şişire şişire herhangi bir tehlike yaşamadım ya da ikinci el yeni model cla alabilirsin ama onun arka koltuk baş tarafı alçak biraz ama tavsiyem tiggo8 ya da yeni çıkacak olan byd jeepleri bu arada servis konusunda çok yardımcı oluyorlar ondan şüphe duyma
tandığımda var alalı 7 ay oldu 3 kere akü bitirdi servis çözemiyor diyor sorununuR
Renault Austral.
baktım hocam seçeneklere ekledim fakat sıfır araç önceliğim ama olmazsa 2. elde ilk seçenekCupra ya baktınız mı