Neler Yeni

1.8 milyona kadar sıfır araç önerisi

jouly

80+ Bronze
arkadaşlar selamlar hali hazırda megane 1.3 tce joy manuel kullanıcısyım . sıfır almıştım aracımı şimdi model yükseltmeyi düşünüyorum 4 kişilik bir ailem var yılda 3 civarı uzun yol yapıyoruz bu yüzden bagaj çok küçük olamaz yeni aracımızdan beklentimiz bunun dışında sunroof veya cam tavan olması , DİZEL OLMAMASI ve megandan geçtiğimiz zaman güç olarak aşşağıda olmaması (140 bg den güçlü olması) vs vs . tercihimiz 0 olması önerebilecekleriniz olursa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
passat variant 1.5 tsi

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes yağız
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...combi-scout-1.5-e-tec-150-hp-1191767035/detay

İsteklerinize tam uyan araç aslında bu gibi, yine sedan olarakta bakılabilir yada octavia alınabilir.
keşke Station seven bir ülke olsak... sıfırını da gittim gördüm fakat dediğim gibi station olduğundan dolayı bu vazgeçtim satması daha zor olduğundan dolayı düşünemiyorum maalesef sık araba değiştriyorum maalesef bu kriter önemli ama tavsiyenizden ötürü çok teşekkür ederim

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Asil

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
can
arkadaşlar selamlar hali hazırda megane 1.3 tce joy manuel kullanıcısyım . sıfır almıştım aracımı şimdi model yükseltmeyi düşünüyorum 4 kişilik bir ailem var yılda 3 civarı uzun yol yapıyoruz bu yüzden bagaj çok küçük olamaz yeni aracımızdan beklentimiz bunun dışında sunroof veya cam tavan olması , DİZEL OLMAMASI ve megandan geçtiğimiz zaman güç olarak aşşağıda olmaması (140 bg den güçlü olması) vs vs . tercihimiz 0 olması önerebilecekleriniz olursa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
ceyranlı istersen bunlarda var 30dk hızlı şarja girersin uzun yolda mis

eneskaya6

80+ Silver
https://shbd.io/s/C60gIiG9 örnek ilan

arka da şaft tüneli yok direk dümdüz ayak kismi. Arka koltukların rahatligini şöyle tarif edebilirim 3 tane yetiskin rahat bi sekilde yanyana oturabiliyor ve uzun yol rahat bi sekilde yapabiliyor

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Ayetullah Taylan
Model Y, Austral, belki Megane E tech, peugeot 408gt

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Selim
Tofaşa da bindim e200 e de şuan en beğendiğim tiggo8 oldu ama yeni araba alacaksan ve acelen yoksa byd yeni çıkanı bekle jeep olanı kasası yüzde 85 çelik 30 a yakın güvenlik paketi var tabii Türkler klasik sadece çevresinde gördüğü arabaları biliyorlar gerisini kötülüyor ya da galaricilerin ağzına bakarak çin arabalarını kötülüyorlar çünkü aynı fiyata teneke egea satıyorlar piyasaları etkilenecek diye paralı trolleri YouTube de tutup karalama yapıyor zaten Avrupa enayi paraları yokta çin arabasına biniyorlar 🗿 yok illa Türkiye de ki markalara binecem diyorsan japonsan şaşma Toyota Corolla hiprit güzeldir 2023 olanına binmistir sedan 800km yol yaptım Çanakkale köprüsün de çalışma var diye lastiği patlattım 100km yol gittim şişire şişire herhangi bir tehlike yaşamadım ya da ikinci el yeni model cla alabilirsin ama onun arka koltuk baş tarafı alçak biraz ama tavsiyem tiggo8 ya da yeni çıkacak olan byd jeepleri bu arada servis konusunda çok yardımcı oluyorlar ondan şüphe duyma

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Heisenberg
Qasqai hybrid veya corolla cross bakabilirsiniz, tavsiyem uzak doğu arabaları hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes yağız
Qasqai hybrid veya corolla cross bakabilirsiniz, tavsiyem uzak doğu arabaları hocam
ztn araç değiştirme düşüncesine Qashqai ile girdim 1.5 e-power skypack bayiden 1.7 ye buldum fakat 2 gün önce eşimin kardeşinin aracı da aynısı uzun yola gittim berbat ötesi koltukları ve konforu var yol sesi vs komple içerde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tofaşa da bindim e200 e de şuan en beğendiğim tiggo8 oldu ama yeni araba alacaksan ve acelen yoksa byd yeni çıkanı bekle jeep olanı kasası yüzde 85 çelik 30 a yakın güvenlik paketi var tabii Türkler klasik sadece çevresinde gördüğü arabaları biliyorlar gerisini kötülüyor ya da galaricilerin ağzına bakarak çin arabalarını kötülüyorlar çünkü aynı fiyata teneke egea satıyorlar piyasaları etkilenecek diye paralı trolleri YouTube de tutup karalama yapıyor zaten Avrupa enayi paraları yokta çin arabasına biniyorlar 🗿 yok illa Türkiye de ki markalara binecem diyorsan japonsan şaşma Toyota Corolla hiprit güzeldir 2023 olanına binmistir sedan 800km yol yaptım Çanakkale köprüsün de çalışma var diye lastiği patlattım 100km yol gittim şişire şişire herhangi bir tehlike yaşamadım ya da ikinci el yeni model cla alabilirsin ama onun arka koltuk baş tarafı alçak biraz ama tavsiyem tiggo8 ya da yeni çıkacak olan byd jeepleri bu arada servis konusunda çok yardımcı oluyorlar ondan şüphe duyma
satamam diye korkuyorum açıkçası hocam

R

Renault Austral.
tandığımda var alalı 7 ay oldu 3 kere akü bitirdi servis çözemiyor diyor sorununu

Cupra ya baktınız mı
baktım hocam seçeneklere ekledim fakat sıfır araç önceliğim ama olmazsa 2. elde ilk seçenek

Son düzenleme:
Top Bottom