Neler Yeni

1.8 milyona kadar sıfır araç önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes yağız
hmmm kafa kafaya gidicen yani hala ümidin var
reis iddian var ama cesaretin yok bence konuşmakla olmuyor bu işler hep renault olduğundan ötürü bunları söylediğini biliyorum ama bence internete gidip mercedes-benz m282 yazmalısın sonra gelip konuşmalısın en azından atıp tutmadan bilgilenmiş olursun 0_-

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes yağız
1.3-1.5m civarı arac arıyor olsanız chery düşünülebilir ama 1.8 e kadar cıkmısken chery alma taraftarı değilim secenekler coğalıyor zaten
bence de hocam şimdi octavia bakıyorum sıfır ama orta paketi 1.5 150 liği bütçeyi aşıyor 100 k kadar . boş almak mantıklı mı sizce 150 lik ? boş dediğimde bu arada c segmentin genelinin doluları gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bizde elimizdeki arac 6 ayını doldurunca (6 ay 6000km) skoda superb gececeğiz güzel araba yılan gibi masallah tavsiye ederim
Allah gönlünüze göre versin hayırlısı olsun hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ismail sağlam
bence de hocam şimdi octavia bakıyorum sıfır ama orta paketi 1.5 150 liği bütçeyi aşıyor 100 k kadar . boş almak mantıklı mı sizce 150 lik ? boş dediğimde bu arada c segmentin genelinin doluları gibi

cümleten insallah

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Ensar Polat
reis iddian var ama cesaretin yok bence konuşmakla olmuyor bu işler hep renault olduğundan ötürü bunları söylediğini biliyorum ama bence internete gidip mercedes-benz m282 yazmalısın sonra gelip konuşmalısın en azından atıp tutmadan bilgilenmiş olursun 0_-
Tmm knki akşam otobüsü kaçırma

ümidim yok. birebir yaşandı ve denendi :)
Rüyanda mı

eneskaya6

80+ Silver

Rüyanda mı
Senin rüyanı yasiyorum :)

octavia guzel arac ama 1.8M bos pakedine cok, bence sıfır diye kendinizi şartlamayın 2. el ilanlarda satmak için fiyat düşenler cok oluyor temiz az km olanlari daha uyguna bulursunuz. Devir arabaya o kadar para yatirma devride degil hem

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Ensar Polat
Senin rüyanı yasiyorum :)

octavia guzel arac ama 1.8M bos pakedine cok, bence sıfır diye kendinizi şartlamayın 2. el ilanlarda satmak için fiyat düşenler cok oluyor temiz az km olanlari daha uyguna bulursunuz. Devir arabaya o kadar para yatirma devride degil hem
Aynen kardeşim daha ne dediğini bilmiyorsun git bisikletini sür

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes yağız
istanbuldaysan akşam gel otobüsüme bindireyim seni

ekledim hocam listeye çok sağolun ama açıkçası 1 sene 30 bin kilometre mantıklı mı emin olamadım

açıkçası çok özenle bakıyorum o yüzden geçmişini bilmediğim bir arabayı almaktan korkuyorum ama dediğiniz gibi açıkçası octaviaya 1.8 mantıksız geliyor

Son düzenleme:

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Tugay gedik
2023 model Peugeout 308 kullanıcısı olarak size Tavsiyem Peugeout 408 GT donanım almanız arabada yok yok görünüş konfor vs vs. Yalıtım olarakta cok memnunum Peugeout kendini gerçekten aştı artık. motorun 1.2 130 hp olması düşündürmesin çok atik bir performansı var. Volkswagen grubu arabalar paralarının arabası değil benim görüşüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes yağız
2023 model Peugeout 308 kullanıcısı olarak size Tavsiyem Peugeout 408 GT donanım almanız arabada yok yok görünüş konfor vs vs. Yalıtım olarakta cok memnunum Peugeout kendini gerçekten aştı artık. motorun 1.2 130 hp olması düşündürmesin çok atik bir performansı var. Volkswagen grubu arabalar paralarının arabası değil benim görüşüm
peugeot çok tercih etmem açıkçası ama tavsiyeniz için teşekkür ederim

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
kimse corolla önermemiş

Son düzenleme:

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Ensar Polat
istanbuldaysan akşam gel otobüsüme bindireyim seni

ekledim hocam listeye çok sağolun ama açıkçası 1 sene 30 bin kilometre mantıklı mı emin olamadım

açıkçası çok özenle bakıyorum o yüzden geçmişini bilmediğim bir arabayı almaktan korkuyorum ama dediğiniz gibi açıkçası octaviaya 1.8 mantıksız geliyor
sen genede çok heyecanlanma

Top Bottom