celilemrednsmnt
80+
Dahası
Tesla Model Y'den başka seçenek göremiyorum. Aynı fiyata aynı kalitede, performansta ve segmentte başka bir araba yok.
ahahha heyecan yapan sensin sakinsen genede çok heyecanlanma
olsun sen genede sakin ol heyecan yapmaahahha heyecan yapan sensin sakin
tamam dediğim gibi ama otobüs her zaman müsait ama sana unutmaolsun sen genede sakin ol heyecan yapma
daha ne dediğini bilmiyorsun 3 kelimeyi zor bir araya getirdintamam dediğim gibi ama otobüs her zaman müsait ama sana unutma
peki eyvallahdaha ne dediğini bilmiyorsun 3 kelimeyi zor bir araya getirdin
güzel bir seçenek hocam teşekkür ederim tavsiyeniz içinbu fiyata hem düşük km hem yeni ve cidden kaliteli bir arac istiyorsanız tek bir secenek var bu 3 ü bir aradayken o da Alfa romeo tonale
örnek: https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-alfa-tonale-1.5-mhev-veloce-1194729574/detay
Arac hem malzeme kalitesi olarak kaliteli bmw mercedesin bi tık altı diyebilirim hem genel olarak performansı iyi ve yol tutuşu vs diğer suvlara kıyasla daha iyi. octavia bunun yanında basit kalıyor öyle söyleyeyim
arkadaşlar selamlar hali hazırda megane 1.3 tce joy manuel kullanıcısyım . sıfır almıştım aracımı şimdi model yükseltmeyi düşünüyorum 4 kişilik bir ailem var yılda 3 civarı uzun yol yapıyoruz bu yüzden bagaj çok küçük olamaz yeni aracımızdan beklentimiz bunun dışında sunroof veya cam tavan olması , DİZEL OLMAMASI ve megandan geçtiğimiz zaman güç olarak aşşağıda olmaması (140 bg den güçlü olması) vs vs . tercihimiz 0 olması önerebilecekleriniz olursa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler