Neler Yeni

1.8 milyona kadar sıfır araç önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Celil Emre Danişmant
Tesla Model Y'den başka seçenek göremiyorum. Aynı fiyata aynı kalitede, performansta ve segmentte başka bir araba yok.

xberke

80+
1.79 m olan Model Y alman senin için daha mantıklı olur.

eneskaya6

80+ Silver
bu fiyata hem düşük km hem yeni ve cidden kaliteli bir arac istiyorsanız tek bir secenek var bu 3 ü bir aradayken o da Alfa romeo tonale
örnek: https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-alfa-tonale-1.5-mhev-veloce-1194729574/detay

Arac hem malzeme kalitesi olarak kaliteli bmw mercedesin bi tık altı diyebilirim hem genel olarak performansı iyi ve yol tutuşu vs diğer suvlara kıyasla daha iyi. octavia bunun yanında basit kalıyor öyle söyleyeyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes yağız
bu fiyata hem düşük km hem yeni ve cidden kaliteli bir arac istiyorsanız tek bir secenek var bu 3 ü bir aradayken o da Alfa romeo tonale
örnek: https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-alfa-tonale-1.5-mhev-veloce-1194729574/detay

Arac hem malzeme kalitesi olarak kaliteli bmw mercedesin bi tık altı diyebilirim hem genel olarak performansı iyi ve yol tutuşu vs diğer suvlara kıyasla daha iyi. octavia bunun yanında basit kalıyor öyle söyleyeyim
güzel bir seçenek hocam teşekkür ederim tavsiyeniz için

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,494
İsim
Hakanbey
arkadaşlar selamlar hali hazırda megane 1.3 tce joy manuel kullanıcısyım . sıfır almıştım aracımı şimdi model yükseltmeyi düşünüyorum 4 kişilik bir ailem var yılda 3 civarı uzun yol yapıyoruz bu yüzden bagaj çok küçük olamaz yeni aracımızdan beklentimiz bunun dışında sunroof veya cam tavan olması , DİZEL OLMAMASI ve megandan geçtiğimiz zaman güç olarak aşşağıda olmaması (140 bg den güçlü olması) vs vs . tercihimiz 0 olması önerebilecekleriniz olursa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,410
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom