EFI Shell
80+ Gold
Dahası
Seçimden sonra arjantin gibi olabilir ekonomik olarak ülke.
Arkadaşlar bu çekmeyenler için işaret niteliğinde herhaldeDolarda tarihi zirve! 31 TL'yi gördü!
Yarın açıklanacak Merkez Bankası politika faizi öncesi dolardaki hareketlilik sürüyor. Güne değer kazanarak başlayan dolar 30,9580 seviyesinden sonra 30,99 TL seviyesini zorlayarak 31 TL'yi test etti. Euro ise 33,47 TL seviyesinden işlem görüyor.
Artık bu sefer gerçekten 3 ün 1 ini alacağızDolarda tarihi zirve! 31 TL'yi gördü!
Yarın açıklanacak Merkez Bankası politika faizi öncesi dolardaki hareketlilik sürüyor. Güne değer kazanarak başlayan dolar 30,9580 seviyesinden sonra 30,99 TL seviyesini zorlayarak 31 TL'yi test etti. Euro ise 33,47 TL seviyesinden işlem görüyor.
SjDolarda tarihi zirve! 31 TL'yi gördü!
İyi hoşta her şey dolardan çok artıyor. Ben öğrenciyim biraz elimde var ama herşeyin bu kadar tutarsız olması üzücü. Seçimden sonra 35-36₺ yıl sonu 42₺ olur bence.( Yatırım tavsiyesi değildir).Seçim sonrası 45 TL bandına çıkacağını düşünüyorum.
YTD. Haftaya motor alacağım kredi kartıyla, acil durum için de çok şükür birikimim var oy veren kitle düşünsün
Kendimi tamamen TL'ye yaslamadım
Benim üretim sektöründe aldığım duyumlar doların 40-42 TL bandında (ŞU AN İÇİN) olduğu doğrultusunda ve evet bence gerçek ama YTD.İyi hoşta her şey dolardan çok artıyor. Ben öğrenciyim biraz elimde var ama herşeyin bu kadar tutarsız olması üzücü. Seçimden sonra 35-36₺ yıl sonu 42₺ olur bence.( Yatırım tavsiyesi değildir).
Babam odaya girince Dolar:Dolarda tarihi zirve! 31 TL'yi gördü!
Yaparsa türkiye yüzyılı imparatoru yaparDolarda tarihi zirve! 31 TL'yi gördü!
Baskılıyorlardır muhtemelen. Yoksa faizle aynı civarda olurdu diye düşünüyorum. Hocam haklısın kendince. Şahsen ben öğrenciyim şuan harcamaları kontrollü yapmaya çalışıyorum oy verenler yüzünden ekstra bir aktivite vs için pek fırsatım olmuyor kitap alıyorum en azından kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Öğrencilik hayatım böyle devam eder sanırım sonrası umarım rahat olur...Benim üretim sektöründe aldığım duyumlar doların 40-42 TL bandında (ŞU AN İÇİN) olduğu doğrultusunda ve evet bence gerçek ama YTD.
Benim seçimim değil aga bende ekonominin böyle kötü gitmesini istemezdim ama "din kardeşi" adı altında sapık, işe yaramaz, ne idüğü belirsiz mültecileri, kaçakları içeriye aldıranlar, bu politikayı destekleyenler düşünsün.
Ben gece gündüz çalışıyorum (işimi de seviyorum orası ayrı.) ama oy veren kitle rezil olsun abi benim tuzum kuru.
Ben oy vermek için 1.5 hafta kalıp 80 KM yol yapmışken bu politikayı taktir edenler yansın.
Seçimler öncesinde vs maddi & manevi elimden ne gelirse herkes için yapmaya çalışırdım.
Artık sadece kendi cebime, işime bakıyorum gerisini zerre umursamıyorum