Revainer
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Ülkenin gündemi diye bütün anasayfa dolar olmak zorunda mıÜlkenin gündemi bu, gayet normal değil mi?
Ülkenin gündemi diye bütün anasayfa dolar olmak zorunda mıÜlkenin gündemi bu, gayet normal değil mi?
Ben milletin ne açtığını takip etmiyorum, içimden geldi ve paylaştım, sanki burada ters bir durum varmış gibi hepiniz aynı konuyu açmayın diye mesaj atmışınız, kardeşim görmek istemiyorsan yorum yazmaz ve umursamazsın bu kadar basit.Ülkenin gündemi ancak her dakika ayrı ayrı konu açılması normal mi?
Zorunda değil, yine aynı şekilde konuları okumak zorunda da değil kimse.Ülkenin gündemi diye bütün anasayfa dolar olmak zorunda mı
Yardıma ihtiyacı olan kişilerin konuları kayboluyor.Zorunda değil, yine aynı şekilde konuları okumak zorunda da değil kimse.
Bir sürü gereksiz konular açılıyor bunu bahane etmen hiç hoş değil, ben kaç kez soru sordum ve cevabını alamadım, o yüzden boşuna yazıyorsunuz.Yardıma ihtiyacı olan kişilerin konuları kayboluyor.
Boş bahaneler, çok yardım etmek isteyen her türlü eder.Yardıma ihtiyacı olan kişilerin konuları kayboluyor.
Napim, biliyoz zaten.10,02 Türk Lirası
Biliyorsan bil boş yorum yapmak için yorum yapma, buraya boş yorum yapanların hepsi sanki forumda ki her konu açana yardımcı oluyormuş gibi burada SAHNE oynaması hiç etik değil, görmek istemeyen yazmasın artık.Napim, biliyoz zaten.
Hocam o yüzden demiyor arkadaş, başka sorunlarda yardım arayan insanların konuları alta düşüyor. Böylece yardım alamıyorlar.Ülkenin gündemi bu, gayet normal değil mi?
Senin bu dediğin bizim ne işimize yarayacak herkes biliyor bunu boş konu açma o zaman, duyar kasma.Biliyorsan bil boş yorum yapmak için yorum yapma, buraya boş yorum yapanların hepsi sanki forumda ki her konu açana yardımcı oluyormuş gibi burada SAHNE oynaması hiç etik değil, görmek istemeyen yazmasın artık.
Zorunda değil, yine aynı şekilde konuları okumak zorunda da değil kimse.