1 Adet ölü piksel çıktı ne yapmalıyım.

Değiştir ya da iade et. Bende ilk monitör aldığımda 1 tane ölü pixel çıkmıştı. 2 kere değişim yaptım.

Sanki biraz büyük. Ölü piksel bu kadar büyük mü? Tabii ölü piksel ise iade et. Ayrıca evet öyle bir saçmalık var 3-5 ölü piksel diye ne alaka 1 tane olunca hiç bir şey olmuyor sanki. Bozuk piksel sonuçta.
arkadaşın dediği gibi ölü piksel olmayabilirde ben sadece yazıyı okumuştum siz öyle diyince fotoyu açtım ölü piksel değil bu galiba

Sanki biraz büyük. Ölü piksel bu kadar büyük mü? Tabii ölü piksel ise iade et. Ayrıca evet öyle bir saçmalık var 3-5 ölü piksel diye ne alaka 1 tane olunca hiç bir şey olmuyor sanki. Bozuk piksel sonuçta.
Yok o kadar büyük değil ben yakından çektim ekran curved dikkat edilmediğinde fark edilmiyor bile ve fotodan da belli oluyor sanırım olü piksel tam siyahtan cok açık renk kahverengimsi 2440 a aldım iade edip etmemekle arasında kaldım.

Bu arada görseldeki ölü piksele çokta benzemiyor, leke gibi görünüyor buradan. Ayrıca en az 3-4 piksellik alanı kapsıyor o.

Bende de var 1 adet ölü piksel 2 sene garantileri olduğu için vakit olduğu zaman göndereceğim. Model VG249Q

Bende de var 1 adet ölü piksel 2 sene garantileri olduğu için vakit olduğu zaman göndereceğim. Model VG249Q
Garantiye asusun web sitesinden mi başvuruyoruz ? Ztn kendilerine yazdım ürünün incelenmesini istiyorsanız servis destek talebinde bulabilirsiniz diyip bi link verdiler.

Asus marka bir monitör alıyorsanız genelde hep ölü piksel çıkar, çok şikayet gördüm Asus monitörlerinde ona dayanarak söylüyorum. Ama o ölü piksel olmayabilir yani biraz büyük duruyor ne kadar yakın çeksenizde sanki küçük değil gibi.

Asus marka bir monitör alıyorsanız genelde hep ölü piksel çıkar, çok şikayet gördüm Asus monitörlerinde ona dayanarak söylüyorum. Ama o ölü piksel olmayabilir yani biraz büyük duruyor ne kadar yakın çeksenizde sanki küçük değil gibi.
Olmassa servise göndereyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,323
Üyeler
183,413
Son üye
HadeS_edex
Geri