1 Adet ölü piksel çıktı ne yapmalıyım.

f3ttah

80+
Reaksiyon skoru
16
Merhaba arkadaşlar trendyoldan sepetist mağazasından asus Vg24vqe monitör aldım ve monitörün sağında 1 adet ölü piksel çıktı
ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim. Asus a e posta attım anladığım kadarıyla 3-5 ölü piksel olması gerkiyormuş ilk defa yaşıyorum bu sorunu internette tüketici hakları heyetine başvurun diye yazılar var birede en net buradan bilgi sahibi olurum diyerek yazdım saygılar.

Ekler

• 20220223_193841.jpg
    20220223_193841.jpg
    2.1 MB · Hit: 357
  • 20220223_193813.jpg
    20220223_193813.jpg
    2 MB · Hit: 356
  • 20220223_193745.jpg
    20220223_193745.jpg
    2 MB · Hit: 325
  • 20220223_193702.jpg
    20220223_193702.jpg
    1.3 MB · Hit: 359
hatalı mal sonuçta 3-5 falan diyemezler sana

Merhaba arkadaşlar trendyoldan sepetist mağazasından asus Vg24vqe monitör aldım ve monitörün sağında 1 adet ölü piksel çıktı
ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim. Asus a e posta attım anladığım kadarıyla 3-5 ölü piksel olması gerkiyormuş ilk defa yaşıyorum bu sorunu internette tüketici hakları heyetine başvurun diye yazılar var birede en net buradan bilgi sahibi olurum diyerek yazdım saygılar.
iade et

çak iadeyi geç. Anlamazlarsa anladığı dilden konuş THH'ye başvur kanıtlarla birlikte.

Sen binlerce lira verirken 2 lira eksik vermiyorsan o piksellerin hepsi çalışacak :)

Çok uygun bir fiyata almadıysan iade edip başka bir yerden alabilirsin bence. Garantiyle, vs uğraşmak dert. Boşuna vaktini alırlar.

Çok uygun bir fiyata almadıysan iade edip başka bir yerden alabilirsin bence. Garantiyle, vs uğraşmak dert. Boşuna vaktini alırlar.
2440 a aldım curved dikkat edilmediği takdirde fark edilmiyor ölü piksel

Pixel sıkışmasına olabilir. Çünkü ölü pixeller tek tek olur etrafındakilerin rengini değiştirmez. Bana pixel sıkışması gibi geldi.

çak iadeyi geç. Anlamazlarsa anladığı dilden konuş THH'ye başvur kanıtlarla birlikte.

Sen binlerce lira verirken 2 lira eksik vermiyorsan o piksellerin hepsi çalışacak :)
Hocam 2440 tl ye aldım çeşitli yerlerde 3 3bucuk ve üzerine satılıyor ve ekran curved dikkat edilmediğinde belli olmuyor ölü piksel ve
piksel siyah noktadan çok fotodaki gibi kahverengimsi
iade edip etmemek arasında kaldım.

Sanki biraz büyük. Ölü piksel bu kadar büyük mü? Tabii ölü piksel ise iade et. Ayrıca evet öyle bir saçmalık var 3-5 ölü piksel diye ne alaka 1 tane olunca hiç bir şey olmuyor sanki. Bozuk piksel sonuçta.

Hocam 3-5 ölü pikselde iade diye bir şey yoktur, yasal hakkın var ürün arızalı gelmiş. İade etmezlerse anlayacağı dilden konuşun ve THH'ye başvurun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,511
Üyeler
183,441
Son üye
zfrbbcn
Geri