Neler Yeni

1 ay önce 100 mbps destekleyen altyapım 16 ya dustu

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
arkadaşlar oncelıkle merhaba 1 ay kadar taahhutum kaldı bu ayın sonunda turk telefom taahhutum bıtıyor ve yenı bır saglayıcı ıle devam etmek ıstıyorum 1 ay once turknet ve mıllenıcomda hız testı yaptıgımda altyapımın 100 mbps vdsl destekledıgını gordum fakat sımdı yapıyorum aynı hız testını 16 mbps destekledıgını soyluyor 1 ayda ne degısmıs olabılır?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
arkadaşlar oncelıkle merhaba 1 ay kadar taahhutum kaldı bu ayın sonunda turk telefom taahhutum bıtıyor ve yenı bır saglayıcı ıle devam etmek ıstıyorum 1 ay once turknet ve mıllenıcomda hız testı yaptıgımda altyapımın 100 mbps vdsl destekledıgını gordum fakat sımdı yapıyorum aynı hız testını 16 mbps destekledıgını soyluyor 1 ayda ne degısmıs olabılır?
normal oluyor öyle şeyler altyapının yoğunluğuna bağlı değişiyor yüksek ihtimal 1 ay içinde düzelir.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Altyapı sorgulamalarda bu sorunlar olabiliyor. Başka bir daireden sorgulamayı deneyin.
Ayrıca altyapı büyük ihtimal halen 100 desteklidir.

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Altyapı sorgulamalarda bu sorunlar olabiliyor. Başka bir daireden sorgulamayı deneyin.
Ayrıca altyapı büyük ihtimal halen 100 desteklidir.
müşteri hizmetlerını arasam pekı oradada mı 16 gozukur yoksa 100 destekledıgını mı söylerler

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
müşteri hizmetlerını arasam pekı oradada mı 16 gozukur yoksa 100 destekledıgını mı söylerler
Belli saatlerde oluyor bu sorun.
100 alırsınız diye düşünüyorum.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
telefon ile yaptığımda bendede düşük çıkıyordu maksimum desteklenen hız ethernet bağlı bilgisayarda problem yaşamadım ama
tabi telefonla yaptıysanız :D

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefon ile yaptığımda bendede düşük çıkıyordu maksimum desteklenen hız ethernet bağlı bilgisayarda problem yaşamadım ama
tabi telefonla yaptıysanız :D
pc den yaptım ethernet baglı

Top Bottom