Neler Yeni

1 Ayda 3 KG Kas Kütlesi Kazanmak Mümkün Mü?

Semihh35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Semih aytekin
Merhaba arkadaşlar spora 4 aydir gidiyorum şuanda dirty bulk yapıyorum yani önüme ne geldiyse yiyiyorum. Diyetisyenle birlikte düzenli olarak her ay ölçüm alıyorum bir önceki ölçümüm yaklaşık 1 ay önceydi şimdi bir daha aldık bir önceki sonuçlara göre 3 KG kas kütlesi eklediğim görülüyor sizce makine hatalı mı yoksa gerçekten bu kadar hızlı kas kütlesi eklemek mümkün mü cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar şimdiden.

1 ay önceki:

IMG_20230923_144608.jpg

1 ay sonraki:

IMG_20230923_144933.jpg

Son düzenleme:

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,429
İsim
yusuf ecer
İlk zamanlar kas kütlesi çok eklersin de 4kgye yakın olmasi fazla geldi. Yaş kaç? Çünkü natural degilken bile zor bu deger.

Semihh35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Semih aytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk zamanlar kas kütlesi çok eklersin de 4kgye yakın olmasi fazla geldi. Yaş kaç? Çünkü natural degilken bile zor bu deger.
Yaşım 19 bilmiyorum sadece Creatin kullanıyorum. Yani bir iki ay biraz sallamasyon antrenman yapıyordum beslenmeye dikkat etmiyordum şimdi hepsine dikkat ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Makinenin %80'lik doğruluk payı varmış hocam.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,429
İsim
yusuf ecer
Yaşım 19 bilmiyorum sadece Creatin kullanıyorum. Yani bir iki ay biraz sallamasyon antrenman yapıyordum beslenmeye dikkat etmiyordum şimdi hepsine dikkat ediyorum.

Makinenin %80'lik doğruluk payı varmış hocam.
Ergenlik dönemlerinin başlarında çok yüksek testesteron üretiyor vücut. Açıkçası ben kür dönemimde bile 1ayda 3-4kg katmadim. 3-4kg kası kazanmak başlangıç senesinden sonra 1 sene falan alıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Mert ali
3.4 kg alınmış kilo olarak 3.4 kg si de kas alınmış diyor makine 1 gram bile yağ gelmedi mi o kilo kazanımımda

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era
10 kilo almış olsan 3 kilosu kas kütlesi olsa olmazda hadi dicem ki tamam olabilir.

aldığın tüm kilonun kas kütlesi olması imkansız.

Semihh35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Semih aytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ergenlik dönemlerinin başlarında çok yüksek testesteron üretiyor vücut. Açıkçası ben kür dönemimde bile 1ayda 3-4kg katmadim. 3-4kg kası kazanmak başlangıç senesinden sonra 1 sene falan alıyor.
Evet şuanda ergenlik dönemindeyim biraz geç giriyorum ama olsun. Ek olarak Creatin kullanıyorum bilginiz olsun. Bu şuanda bu 4.ayımın başlangıçları. Beslenmeye çok dikkat ediyorum. Kalori hesabı yapıyorum protein alımınada dikkat ediyorum.

Bence 2 2.5 kg arası kas almış olabilirsn ama 3.4 değildir
Olabilir hocam makinenin doğruluk payı %80'imiş sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Mert ali
Yüzünde gir değişiklik var mı sence zayıflama veya tombullaşma anlamında

Semihh35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Semih aytekin
Yüzünde gir değişiklik var mı sence zayıflama veya tombullaşma anlamında
Şu sıralar çok fazla sivilce sorunu ile uğraşıyordum yüzümde ve göğüsümde çok fazla çıktı o yüzden cildiyeye çıkmıştım onlarda ergenlikten dolayı böyle şeylerin normal olduğunu söylemişti. Onun dışında zayıflama ya da tombullaşma yok gibi.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,429
İsim
yusuf ecer
Evet şuanda ergenlik dönemindeyim biraz geç giriyorum ama olsun. Ek olarak Creatin kullanıyorum bilginiz olsun. Bu şuanda bu 4.ayımın başlangıçları. Beslenmeye çok dikkat ediyorum. Kalori hesabı yapıyorum protein alımınada dikkat ediyorum.

Olabilir hocam makinenin doğruluk payı %80'imiş sanırım.
Kreatin su tutuyor sadece, supplementlerin %1den fazla bi etkisi yok. Dediğim gibi anaboliklerle bile zor. Arnold bile kazanamaz ayda 4kg kas.

Semihh35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Semih aytekin
Kreatin su tutuyor sadece, supplementlerin %1den fazla bi etkisi yok. Dediğim gibi anaboliklerle bile zor. Arnold bile kazanamaz ayda 4kg kas.
anladım hocam en fazla kaç kg kas kütlesi ekleyebiliriz peki ilk aylar için.

Top Bottom