freygasm
80+ Gold
İlk sene genetiğe bağlı olarak 6-9kg kazanabilirsin, yaş da farkettirir.anladım hocam en fazla kaç kg kas kütlesi ekleyebiliriz peki ilk aylar için.
İlk sene genetiğe bağlı olarak 6-9kg kazanabilirsin, yaş da farkettirir.anladım hocam en fazla kaç kg kas kütlesi ekleyebiliriz peki ilk aylar için.
doğal bir şekilde mümkün değil, 2 ayda bile 3 kg kas alamayabilirsin.Merhaba arkadaşlar spora 4 aydir gidiyorum şuanda dirty bulk yapıyorum yani önüme ne geldiyse yiyiyorum. Diyetisyenle birlikte düzenli olarak her ay ölçüm alıyorum bir önceki ölçümüm yaklaşık 1 ay önceydi şimdi bir daha aldık bir önceki sonuçlara göre 3 KG kas kütlesi eklediğim görülüyor sizce makine hatalı mı yoksa gerçekten bu kadar hızlı kas kütlesi eklemek mümkün mü cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar şimdiden.
1 ay önceki:
Alıntıyı görüntüle
1 ay sonraki:
Alıntıyı görüntüle
Bilmiyorum hocam aynaya baktığımda kendimde değişim görüyorum göğüs hatları belli olmuş omuz kasları genişlemiş ve Triseps ve biceps gelişmiş yani bunların olması için kaç kg kas kütlesi eklemem gerekir?doğal bir şekilde mümkün değil, 2 ayda bile 3 kg kas alamayabilirsin.
eğer çok düşük yağ oranındaysan bu söylediklerini görmen daha kolay olur ama dediğim gibi ayda 3kg kas mümkün değil 500 gr kas eklemek bile görüntüde çok şey farkettirir ilk başlardaBilmiyorum hocam aynaya baktığımda kendimde değişim görüyorum göğüs hatları belli olmuş omuz kasları genişlemiş ve Triseps ve biceps gelişmiş yani bunların olması için kaç kg kas kütlesi eklemem gerekir?