Neler Yeni

1 Ayda 3 KG Kas Kütlesi Kazanmak Mümkün Mü?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,429
İsim
yusuf ecer

keremk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
kerem kocaman
Merhaba arkadaşlar spora 4 aydir gidiyorum şuanda dirty bulk yapıyorum yani önüme ne geldiyse yiyiyorum. Diyetisyenle birlikte düzenli olarak her ay ölçüm alıyorum bir önceki ölçümüm yaklaşık 1 ay önceydi şimdi bir daha aldık bir önceki sonuçlara göre 3 KG kas kütlesi eklediğim görülüyor sizce makine hatalı mı yoksa gerçekten bu kadar hızlı kas kütlesi eklemek mümkün mü cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar şimdiden.

1 ay önceki:

Alıntıyı görüntüle

1 ay sonraki:

Alıntıyı görüntüle
doğal bir şekilde mümkün değil, 2 ayda bile 3 kg kas alamayabilirsin.

Semihh35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Semih aytekin
doğal bir şekilde mümkün değil, 2 ayda bile 3 kg kas alamayabilirsin.
Bilmiyorum hocam aynaya baktığımda kendimde değişim görüyorum göğüs hatları belli olmuş omuz kasları genişlemiş ve Triseps ve biceps gelişmiş yani bunların olması için kaç kg kas kütlesi eklemem gerekir?

keremk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
kerem kocaman
Bilmiyorum hocam aynaya baktığımda kendimde değişim görüyorum göğüs hatları belli olmuş omuz kasları genişlemiş ve Triseps ve biceps gelişmiş yani bunların olması için kaç kg kas kütlesi eklemem gerekir?
eğer çok düşük yağ oranındaysan bu söylediklerini görmen daha kolay olur ama dediğim gibi ayda 3kg kas mümkün değil 500 gr kas eklemek bile görüntüde çok şey farkettirir ilk başlarda

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
bora anılan
agalar size çok sallamasyon gelecek biliyorum ama 2 sene önce 45 gün boyunca her gün çok iyi yedim ve çok iyi sporumu yaptım depresyondan çıkmıştım 48 kg ile 40 -45 gün sonrasında 9 kilo aldım ve yağ oranım 1.2 falandı yani 9 kilo kas kütlesi kazanmıştım. alet hatalı ölçüm yapmış olabilir ama arkadaşımın aldığı kiloyu ve kas kütlesini doğru hesapladı. kendimde de hissediyordum farkı

Top Bottom