1 ayda ne kadar kas kütlesi kazanılır

haklısınız hocam ara verince kreatin azalıyor o zaman da güç ve kas kaybı olmaz mı
Hayır, zaten bu arayı Kreatinin etkisinin azaldığını hissettiğinde vermelisin. Genelde 6-7 haftada olduğu için öyle yazdım. Vücuttaki kreatin miktari eski düzeye geldiğinde(yaklaşık 3-4 hafta) tekrar başlayabilirsin.

Hayır, zaten bu arayı Kreatinin etkisinin azaldığını hissettiğinde vermelisin. Genelde 6-7 haftada olduğu için öyle yazdım. Vücuttaki kreatin miktari eski düzeye geldiğinde(yaklaşık 3-4 hafta) tekrar başlayabilirsin.
aa evet geçen haftalara göre bi tık daha fazla zorlanıyorum gramı az mı alıyorum diye düşünmüştüm
teşekkür ederim hocam bugünden itibaren ara veriyorum 1-2 hafta gözlemlerim ona göre tekrar başlayacağım

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Ayda 1 kg biraz ütopik olmuş. Neye dayanarak yazdınız bilmiyorum ama bu mantığa göre 2 yılda 24 kg kütle yapıyor naturalseniz hayal.
İlk 1.5 2 yıl boyunca aylık 0.75 1 kg arası kütle koyar. Ondan sonra asla 1 kg natural koyamaz. Yıllık toplasan 1.5 2 kg falan koyar 2. yıldan sonra.

spora yeni başladım bulktayım 4 kg aldım şimdiden
düzenli ve sıkı antrenmanla ne kadar kas kütlesi koyulur 1 ayda
supplement olarak kreatin ve bcaa kullanıyorum
ben beslenmeme aşırı önem gösteren biri degildim sadece her zaman yedigim yemegin üstüne yulaf süt whey protein shake yaptım içtim her gün 5 ayda 10 kilo aldım tabi full body sporla birlikte

yalnız o pp spora yeni başlamış birine benzemiyor
yok usta ben değilim o keşke olsam
şuan böyleyim ilerde onun gibi olucam umarım
Screenshot_2022-08-11-22-55-25-567_com.miui.gallery.jpg

en az 6 8 ayda kütle koyarsın bu kiloda sabırsız davranma

spora yeni başladım bulktayım 4 kg aldım şimdiden
düzenli ve sıkı antrenmanla ne kadar kas kütlesi koyulur 1 ayda
supplement olarak kreatin ve bcaa kullanıyorum
valla 1 ay spor yapıp 1 ay ara verdim kol 36 dan 33.5 e düştü de 3 gün oldu karın kası çıkmaya başladı belirginleşiyor kolda 1 ayda 3 cm alırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,515
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri