Neler Yeni

Hangi tozu almam gerek

Aquamen

80+ Bronze
Protein ve kreatin alıcam o zaman
Peki hangi vakitlerde tüketmem gerek ikisinide
antrenmandan önce veya sonra ikisini de tüketebilirsin
KARDEŞİM HİÇ ALMAYACAKSIN DAHA NE DEMEM LAZIM SAĞLIKLI BESLENECEGİN İÇİN GEREKSİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Arif
Şuan için gereksizse hngi aydan sonra başlamam gerek
Senin kaçıncı aydan sonra gelişeceğini bilemem kesin bir şey de söyleyemem. Bu suplementlere de çok bel bağlama. Testo ve ya Trenbolon değil bunlar sizi süper kahraman yapmayacak bi anda. Ben 3 senedir spor yapıyorum ama düzenli bcaa kullanmıyorum. 3 senedir protein tozu, l carnitine ve kreatin harici bir suplement de kullanmadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Arda Dayıcan
Senin kaçıncı aydan sonra gelişeceğini bilemem kesin bir şey de söyleyemem. Bu suplementlere de çok bel bağlama. Testo ve ya Trenbolon değil bunlar sizi süper kahraman yapmayacak bi anda. Ben 3 senedir spor yapıyorum ama düzenli bcaa kullanmıyorum. 3 senedir protein tozu, l carnitine ve kreatin harici bir suplement de kullanmadım.
hocam l carnitin hakkında ne düşünüyorsun ben kullandım pek gerek yok gibi geldi de suan beslenmemi çok kasmıyorum mart 1 de başlıycam ona göre alayım

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Arif
hocam l carnitin hakkında ne düşünüyorsun ben kullandım pek gerek yok gibi geldi de suan beslenmemi çok kasmıyorum mart 1 de başlıycam ona göre alayım
Hocam benim ilk başladığım zaman, bundan yaklaşık 3 sene önce zayıflamamda etkisi oldu. Eğer fazla kilon varsa kullanabilirsin. Ama kolay zayıflayabilen, rahatça kalori açığı yaratabilen biriysen gerekli değil.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Arif

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Alkan Köroğlu
banko creatin al antreman performansını artırıyor ve de kasları daha belirginleştiriyor. protein tozu eğer yetersiz protein alıyorsan alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben hardline'dan kullanmıştım. O da dediğin gibi mi?
hardline en baba markadır en alınacak markadır

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Arif
banko creatin al antreman performansını artırıyor ve de kasları daha belirginleştiriyor. protein tozu eğer yetersiz protein alıyorsan alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hardline en baba markadır en alınacak markadır
Hardline fena değildir hocam. En demem ama iyidir. F/p markadır. Sonuçta bir optimum değilidir.

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Alkan Köroğlu
Hardline fena değildir hocam. En demem ama iyidir. F/p markadır. Sonuçta bir optimum değilidir.
yani arada nerdeyse iki katı fiyat farkı olduğu için o markaları değerlendirmeme almadım ancak en kalitelisi derseniz weider var. bu fiyatlarda hardline iyidir üzmez

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Arif
yani arada nerdeyse iki katı fiyat farkı olduğu için o markaları değerlendirmeme almadım ancak en kalitelisi derseniz weider var. bu fiyatlarda hardline iyidir üzmez
Ben soru sormuyorum hocam zaten. Bir arkadaş l-carnitin'lerin çin menşeli olduğunu söylemiş bende hardline'ın kini kullanmıştım acaba hardline'ın l-carnitini de öyle mi dedim. Konuyu başka bir yere çekmiş oldunuz biraz. 1000TL fiyat bandına hardline iyi zaten. Ama ben tercih etmiyorum.

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Alkan Köroğlu
Ben soru sormuyorum hocam zaten. Bir arkadaş l-carnitin'lerin çin menşeli olduğunu söylemiş bende hardline'ın kini kullanmıştım acaba hardline'ın l-carnitini de öyle mi dedim. Konuyu başka bir yere çekmiş oldunuz biraz. 1000TL fiyat bandına hardline iyi zaten. Ama ben tercih etmiyorum.
hocam kusura bakmayın takip edemedim orayı. L carnetinin etkisinin olduğunu çok düşünmüyorum başlangıç olarak creatin öneririm etkisini gerçekten görebilirsiniz eğer protein ihtiyacımı karşılayamıyorum derseniz protein tozu alabilirsiniz. Beslenme programı olarak daha serbest bir besleme programı tercih ederseniz my fitness pal uygulamasından makul fiyata üyelik alabilirsiniz sizin makrolarınızı belirleyecektir yediğinizi besinleri oraya girerek beslenmenizi takip edebilirsiniz.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Arif
hocam kusura bakmayın takip edemedim orayı. L carnetinin etkisinin olduğunu çok düşünmüyorum başlangıç olarak creatin öneririm etkisini gerçekten görebilirsiniz eğer protein ihtiyacımı karşılayamıyorum derseniz protein tozu alabilirsiniz. Beslenme programı olarak daha serbest bir besleme programı tercih ederseniz my fitness pal uygulamasından makul fiyata üyelik alabilirsiniz sizin makrolarınızı belirleyecektir yediğinizi besinleri oraya girerek beslenmenizi takip edebilirsiniz.
Estağfurullah hocam sıkıntı yok da siz meseleyi hepten yanlış anladınız. Konuyu açıp tavsiye isteyen de ben değilim bana protein tozu ve ya creatin tavsiye etmenize gerek yok. Konuyu ilk sayfadan okursanız konuyu açan arkadaşın farklı biri olduğunu, benim de ona tavsiye veriyor olduğumu görürsünüz. Bu dedikleriniz de konuyu açan arkadaş dikkate alsın onu da belirtelim. Bende 3 senelik amatör vücut geliştirme hayatımda 3 senenin ardından yanlışlıkla da olsa tavsiye almış oldum :)

Top Bottom