Bukr3j
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 422
- İsim
- Ayberk SOKUL
Konu başlığındaki soru ile aynı kısaca, gereksiz ve fazla detaya girdim...
Biraz içimi dökmüş oldum dostlar.
Merhaba, 18 yaşındayım ve 113 kiloyum. Son bir yılda kilodan dolayı çektiğim zorluklar arttı. Daha önce hiç kafama kilom ile ilgili şeyleri takmıyordum, kendimle barışık biriydim. Son zamanlarda kendi kendime sorgulamaya başladım, neden kiloluyum, neden depresifim. Önceden fitness salonuna gitmiştim, aylık 200₺ (yakınlarındaki en ucuz fiyat) idi, ülkenin ekonomik durumu belliydi ve zam yapmak zorunda kaldılar. Bende kendi kendime zayıflarım ne olacak dedim ama "yarın başlarım", "yarın yaparım" diye diye aklımdan tamamen çıktı. Bu sene YKS' ye girdim, hiç çalışmadım ve sonucumdan da pişman değilim. 12. sınıftan beri seneye çalışır girerim, 350 ye yakın bir puan alırım giderim üniversiteye dedim ama istediğim bölümde, Ailemin taşınmayı düşündüğü ve taşınacağımız eve yakın, bir üniversite buldum. Abimle, benden büyük kuzenlerimle konuştum ve hepsi kıssası gitmemi söylediler. Bende gitmeye karar verdim ama artık değişmek istiyorum! Eski ve şu anki benin kötü, beğenmediğim özelliklerimi değiştirmek istiyorum.