deniizkrmn
80+
Dahası
Unuttuk bile
Dünya düzeni değil canım kardeşim TÜRKİYE DÜZENİ bu DÜNYA OLSA DURAMAZSIN.Alıntıyı görüntüle
Yeni dünya düzenine hoş geldiniz arkadaşlar. An itibari ile 1 BTC 42.5$ seviyesine çıktı ve 310.000₺ den işlem görüyor. Madeni ve kağıt paraların çöp olduğu dijital para birimlerinin gerçek olduğu bir döneme girdik.
Bundan dolayı da Eth gibi madenlerde katlanarak değerlendi. Hani ekran kartı falan soruyorsunuz ya ha işte unutun onu.
Evet abiAlıntıyı görüntüle
Yeni dünya düzenine hoş geldiniz arkadaşlar. An itibari ile 1 BTC 42.5$ seviyesine çıktı ve 310.000₺ den işlem görüyor. Madeni ve kağıt paraların çöp olduğu dijital para birimlerinin gerçek olduğu bir döneme girdik.
Bundan dolayı da Eth gibi madenlerde katlanarak değerlendi. Hani ekran kartı falan soruyorsunuz ya ha işte unutun onu.
Sana 5600XT'mi yolluyayım ama parayı da bölüşeceğiz ok ?@Abdullah Hacıgül 1 tane 3070 ile başlıyorum ben o zaman devamı gelir sonra
Bitcoin artmaya devam ederse nolacak artık Türkiye de PC devri bitti mi demek neden böylebu sefer bittik harbi
2021 2020 yi aratmaya başlıyor!
Daha ekran kartını işlemciyi ve psu yu almayan ben bunu beğenmediAlıntıyı görüntüle
millet 2017 de kş gibi yapacak. bir ara tekrar popüler olacak. sonra bakacaklar çok yüksek bir getirisi yok ve zahmetli. vazgeçecekler. birkaç arkadaş bile rx 570 e yaklaşamayan erkan kartı ile mining yapıcam diyor. daha 2 tane rx 570 le bile kara geçilemiyor. olan yine bize olacak ama hadi hayırlısı.Alıntıyı görüntüle
5700XT nin Mining gücü ile 3070 in mining gücü aynı zaten. Sen sat o 5600XT yi 5700XT alSana 5600XT'mi yolluyayım ama parayı da bölüşeceğiz ok ?