Neler Yeni

1 BTC = 19.100 $ (°~°) Zararınız varmı ?

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,179
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Geçmiş olsun hocam ben bu tür şeyler uğraşmıyorum uğraşmam bende zarar ederdim büyük ihtimalle.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Deniz Bey
Böyle şeylere yatıracak para olmadığı için kafam rahat

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,500
İsim
Olcay akbulut
btc alınır mı şimdi

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
benimde zararım var ama karımda var tam bılmıyorum hesaplamakda 1 saat sürer sadece gate io da ki sepette 7.3k zarar

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Dünyada kontrollü bir enflasyon var, nakitsiz bir toplum şekillendiriliyor, dünya bir distopyaya doğru ilerliyor. Küresel sistem dünya insanını fakirleştiriyor, varlıklarına çöküyor. Nakitsiz bir toplum için de nakitsiz fakirlere ihtiyaçları var.

Sıradaki hamlede ülkeler çalışma günlerini ve sürelerini azaltacak. Önce insanların hoşuna gidecek, zenginlik olarak görecekler, teknoloji ve robotların onları işsiz bırakacağını düşünmeden. Sonra da sisteme daha da bağlayacaklar ki daha çok çalışıp açlık ile test olunmayasınız.

Sonraki hamle ise YAPAY RAHİM ile alakalı yasal düzenlemeler. Zaten kültürsüz ve asılsız bir nesil yetiştirdiler, bunun ötesi ise makinalarda istedikleri özelliklerde çocuklar evirecekler. Alfa, Beta, Gama, Epsilon. Anne ve Baba yok! Sistemin çocukları...
Aldous Huxley - Cesur Yeni Dünya (1932)
İslam Memiş (2022)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,193
Üyeler
159,733
Son üye
yunusyunu
Top Bottom