Neler Yeni

1 BTC = 19.100 $ (°~°) Zararınız varmı ?

The Batman

80+ Silver
Dünyada kontrollü bir enflasyon var, nakitsiz bir toplum şekillendiriliyor, dünya bir distopyaya doğru ilerliyor. Küresel sistem dünya insanını fakirleştiriyor, varlıklarına çöküyor. Nakitsiz bir toplum için de nakitsiz fakirlere ihtiyaçları var.

Sıradaki hamlede ülkeler çalışma günlerini ve sürelerini azaltacak. Önce insanların hoşuna gidecek, zenginlik olarak görecekler, teknoloji ve robotların onları işsiz bırakacağını düşünmeden. Sonra da sisteme daha da bağlayacaklar ki daha çok çalışıp açlık ile test olunmayasınız.

Sonraki hamle ise YAPAY RAHİM ile alakalı yasal düzenlemeler. Zaten kültürsüz ve asılsız bir nesil yetiştirdiler, bunun ötesi ise makinalarda istedikleri özelliklerde çocuklar evirecekler. Alfa, Beta, Gama, Epsilon. Anne ve Baba yok! Sistemin çocukları...
Aldous Huxley - Cesur Yeni Dünya (1932)
İslam Memiş (2022)
Matrix seni çok etkilemiş insan ne yaparaa yapsın aslı olmaz yoksa şimdiye organ nakli sorunu olmazdı

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Dünyada kontrollü bir enflasyon var, nakitsiz bir toplum şekillendiriliyor, dünya bir distopyaya doğru ilerliyor. Küresel sistem dünya insanını fakirleştiriyor, varlıklarına çöküyor. Nakitsiz bir toplum için de nakitsiz fakirlere ihtiyaçları var.

Sıradaki hamlede ülkeler çalışma günlerini ve sürelerini azaltacak. Önce insanların hoşuna gidecek, zenginlik olarak görecekler, teknoloji ve robotların onları işsiz bırakacağını düşünmeden. Sonra da sisteme daha da bağlayacaklar ki daha çok çalışıp açlık ile test olunmayasınız.

Sonraki hamle ise YAPAY RAHİM ile alakalı yasal düzenlemeler. Zaten kültürsüz ve asılsız bir nesil yetiştirdiler, bunun ötesi ise makinalarda istedikleri özelliklerde çocuklar evirecekler. Alfa, Beta, Gama, Epsilon. Anne ve Baba yok! Sistemin çocukları...
İslam Memiş (2022)
yüksek ihtimal böyle olacağını düşünüyorum bende, tabii kaç yıl sürer belli olmaz ama eninde sonunda böyle bi son bekliyor bence

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Zamanında günlük kazancım 2 buçuk 3 dolarları görürken şu an 90 cent:peepo2:

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Matrix seni çok etkilemiş insan ne yaparaa yapsın aslı olmaz yoksa şimdiye organ nakli sorunu olmazdı
matrix mi? ahahahhaha sen söyleyene kadar profilde neo olduğunun farkına bile varamadım. ama onun da etkisi var ama beni etkileyen matrix değil. matrix beni dini inanç konusunda etkiledi, gerisi okuduğum kitaplardan

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Orhan Enes Karataş
33lere düştüğünde 100kyla cake girmeyi kafama koymuştum sonra boşverdim. allah korumuş.

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham
41.000'den 0.02 BTC satın alımı yapmıştım ileride işe yarar diye, şu an çok üzgün durumdayım. Ticarette kazandığım paranın bu yolda erimesi daha da üzücü.

GodlyPain

80+ Bronze
0.25 BTC 40K'dan. Dün sattım. Pes

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3

İslam Memiş (2022)
Kürede değer yaratma eğilimi doğuya kayıyor mu hocam :D?

SadeceSeyf

80+ Gold
Bitcoin öldü arkadaşlar toprak atalim anlık 17'e gidiyor

Top Bottom