1 BTC = 19.100 $ (°~°) Zararınız varmı ?

Fena çakıldı 5 aydır. Zararım 9.000 ₺ yi geçti. Elimde avax var.
Sizin zararınız nedir ?
Alıntıyı görüntüle
Hocam bir şey farkettiniz mi ? Bitcoin ilk düştüğün de altcoinler çok feci ezilmişti. Fakat şuan altcoinler'de düşüş var ama muazzam bir düşüş yok. Geçen sene buralara saldığında sol 9 avax 3 dolarları görnüş. Ama bitcoin bu kadar düşmemişti. Şuan bitcoin nerelere düşmüş hala tutunmaya çalışıyor altcoinler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://forum.donanimarsivi.com/konu/bitcoin-uzun-suere-sonra-30k-altina-duestue.533836/post-5238271
1.5 ay önce paylaşmıştım istediğim lokayona geliyor aylardır cashde bekliyorum buralarda almayacaksak nerede alacağız 40 bine çıktığında mı? Ytd.
ben zararı küçülterek alıyorum kocam düşssün düşebildiği kadar. Bu arada güzel grafik sizi takipteyinm :d

Hocam bir şey farkettiniz mi ? Bitcoin ilk düştüğün de altcoinler çok feci ezilmişti. Fakat şuan altcoinler'de düşüş var ama muazzam bir düşüş yok. Geçen sene buralara saldığında sol 9 avax 3 dolarları görnüş. Ama bitcoin bu kadar düşmemişti. Şuan bitcoin nerelere düşmüş hala tutunmaya çalışıyor altcoinler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben zararı küçülterek alıyorum kocam düşssün düşebildiği kadar. Bu arada güzel grafik sizi takipteyinm :d
Altcoinlerin fazla dusmemesinin sebebi bitcoin dominance'ı düştüğü için. Eğer bitcoin sert yükseliş yaparsa altcoinlerde düşüş artabilir dominance takip edilmeli. YTD.

0

0 şuan düşmesi benim için daha iyi bnb almam lazım

Knk yazarken dikkat et yanlış anlamla okudum. "Karım" değil "Kâr'ım" 😂
asdasdasdasd bende şimdi fark ettım
1655582147366.png

Geri