%1 CPU kullanımı %0'a düşmüyor!

Ursa

80+
Reaksiyon skoru
91
Görev yöneticisine ne zaman baksam biraz beklediğimde cpu %0'a düşerdi, son birkaç gündür yeni farkettim artık %1'e düşüyor en fazla 0 a düşmüyor. Bunun sebebi nedir?

Ekler

• 8640CBAE-D044-4541-B285-9526F8E35FE3.jpeg
    8640CBAE-D044-4541-B285-9526F8E35FE3.jpeg
    1.5 MB · Hit: 57
%0 dediği illaki kusuratlı kullanan vardır bunumu kafayı taktın hocam virüs filan olsa 20 filan kullanır min

Görev yöneticisine ne zaman baksam biraz beklediğimde cpu %0'a düşerdi, son birkaç gündür yeni farkettim artık %1'e düşüyor en fazla 0 a düşmüyor. Bunun sebebi nedir?
ya senin derdini dalgamı geçi,yon bunun için forummu açılır arkaplanda çalışan uygulamalarla alakalı

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ursa
Şaka falanmisin dostum? Kafaya taktiğin şeye bak bu normal bir şey PC calistigi sürece zaten tam olarak asla 0 olmaz. 0,80 falandır 0 gösteriyordur.

Hocam yuvarlıyor sistem ya? Örnek %0.xyz dir %1'e yuvarlamıştır. Speedtest ookla bile oyle.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ursa
Şaka falanmisin dostum? Kafaya taktiğin şeye bak bu normal bir şey PC calistigi sürece zaten tam olarak asla 0 olmaz. 0,80 falandır 0 gösteriyordur.
Sorun yok diyosanız problem yok benim için.

cpu kullanımı 0 demek işlecide güç yok demek hocam bu dediğiniz mantıklı değil olması gereken zaten 1/2 arası kullanımıdır

Geri