Kankam kasma boşver akışına bırak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Müdahale Ettiler Zatende Ben Şunu Anladım Dün Gece Doları Zor Tutuyorlar Yükseliyor Ama Nasıl Saniyesi Saniyesine 30Kuruş
Katılıyorum 1990 yıllara geri döndük sayılır keşke paradan sıfırları atmasalardı şu eski kafa en azından bazı şeyleri anlardıSerbest piyasa kuru daha çok yükseliyor ve aradaki marj açılıyor, yakında hem ihracatçı hem de distribütörler batabilir.
geçmiş olsun
faiz enflasyonun bilmem neyin sonucudur gibi mantıksız söylemler, yandaşlara verilen abidik gubidik ihaleler ve yap işlet devret gibi çağ dışı çözümlerin sonucu ortada 1990 da çok fazla devlet kurumu da vardı marka değeri olan ekonomik değeri olan şimdi 0Mesaj otomatik birleştirildi:
Katılıyorum 1990 yıllara geri döndük sayılır keşke paradan sıfırları atmasalardı şu eski kafa en azından bazı şeyleri anlardı
1990 Yıllarında Hiç Değilse Dolar Sabitti Ekonomi Kriz Vardı Şuan İse Hem Ekonomi Hem Dolarfaiz enflasyonun bilmem neyin sonucudur gibi mantıksız söylemler, yandaşlara verilen abidik gubidik ihaleler ve yap işlet devret gibi çağ dışı çözümlerin sonucu ortada 1990 da çok fazla devlet kurumu da vardı marka değeri olan ekonomik değeri olan şimdi 0
özel şirketlerin yaptığı araba vs ile hava atıyoruz
Ver MehteriSene sonu en az 30 35 ₺ arası olacak...
Özelleştirmenin mucidi bence Turgut Özal yap işlet devret diyoruz ama üstüne birde geçme garantisi veriyoruz geçmezse farkı araba kullanmayan kişi ble veriyorfaiz enflasyonun bilmem neyin sonucudur gibi mantıksız söylemler, yandaşlara verilen abidik gubidik ihaleler ve yap işlet devret gibi çağ dışı çözümlerin sonucu ortada 1990 da çok fazla devlet kurumu da vardı marka değeri olan ekonomik değeri olan şimdi 0
özel şirketlerin yaptığı araba vs ile hava atıyoruz
Ben iki üç kişiyi yanımda getiririm bunlar gibi yaşamaktansa ölürüm daha iyi zaten çok fazla yaşamakta istemiyorum olmadı iltica gibi yollara başvururumBu seçimde göndermemiz lazım bu HIRSIZLAR İKTİDARINI yoksa ekonomi olarak Venezuela medeniyet olarak da Afganistan olacağız sonumuz çok kötü olacak.
Gönderemezsin Dostum İlk Seçimde Geleceği Belli Oldu Bu Seçim FormaliteBu seçimde göndermemiz lazım bu HIRSIZLAR İKTİDARINI yoksa ekonomi olarak Venezuela medeniyet olarak da Afganistan olacağız sonumuz çok kötü olacak.
Ve Hal Buyken Bu Adama %53-54 Yakın Oy ÇıkacakŞu an bankalarda ve çarşıda 21,5 altı kur yok. Saygılar.
Yaz bir şekilde geçer, eylül 8’inden sonra kıyameti izleyin.
200 TL ile 2 paket sigara bi kola bir ekmek.
Ekmek Lüks ArtıkNerede vatanı savunan arkadaşlar bunu nasıl savunacaklar çok merak ediyorum. Soğan,ekmek yeriz diyenler gelsin fikirlerini belirtsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2002den beri TCMB ilk kez negatif kurları gördü.(Swaplar hariç) Şuan TCMB -0,2 milyar dolar rezerve sahip normaldir.