senin elinde ekmek var lüks yaşıyorsun daha ne istiyorsun karnın doyuyor şükret (!)Ete tavuğa değil kuru ekmeğe bile muhtaç olduklarında anlayacaklar
temmuz ayında 25 zorlar 2028 seçimlerinde 30 yukarısı rahat olur diye düşünüyorum ytdZor Hocam %53 %54 Le Gelir Yine Ama İnş Yanılırım Gitsin Artık Yeterr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Seçimden Sonra 50 den Hesaplamaya Başla Şimdiden
knk zaten son başkanlığı olacak 2028 seçimlerinde başka aday göstermeleri lazım malum son başkanlık diyerek ülkede ne var ne yok iyice çalıp çırpıp amerikadaki bilmem kaç dönümlük arazisinde hayatın keyfini çıkarmaya gidecekBu seçimde yıkılmazsa daha da yıkılması mümkün olamaz. Yetişkin bir sur*yeli yaşamı boyunca 9-10 tane yavruluyorken bizde durum 2-3. Hükümetin de göndermeye niyeti yok bildiğiniz gibi. 3-5sene içinde azınlık hale gelmeme gibi bi şansımız yok. Uzun vade düşünürsek de 20 sene sonra bunların meclise girdiğini, başa geldiğini bile görebilirsiniz belki
Mesaj otomatik birleştirildi:
3-4 gündür farcry 5 oynuyorum. Kötü karakterin elinde sürekli incil var. Çiftçileri falan dinle kandırıp kışkırtıyo Aklıma malum durum geliyo hep.
fevkalade1 ve trolleri sağolsun ben bu kadar geri kafalı insan görmedim hayatım boyunca sakarya adapazarı suriyeli kaynıyor diyorum kampüs gel bak diyor dağın başındaki yerde suriyeli ne gezecek sen dağdan in şehire bak asılBu Adam Gitmeden Bize Rahat Yok Adamın 30 Yılı Daha Olsa Bu Ülkenin Başından Gitmez Milletimiz Sağolsun
Sadece Amerikada Olsa Heryerde Yardır Örnek 30 Yılı Daha Olsa Bizim Millet Akıllanmaz Yine Bunu Başımıza Getirirler 1 Dolar 100Tl Olsa Bileknk zaten son başkanlığı olacak 2028 seçimlerinde başka aday göstermeleri lazım malum son başkanlık diyerek ülkede ne var ne yok iyice çalıp çırpıp amerikadaki bilmem kaç dönümlük arazisinde hayatın keyfini çıkarmaya gidecek
Evetdolar 21 TL aslında kapalı çarşıda
2 haftada bile dolar/altın rezervi eksilere indi. Kaybedecek tek bir gün yok. Şuan dünyanın en iyi hükümeti gelse 5 sene öncesine bile dönmek minimum 7-8sene alır. 2028te hayal edilemez bir tablo çıkarıyor bu da.knk zaten son başkanlığı olacak 2028 seçimlerinde başka aday göstermeleri lazım malum son başkanlık diyerek ülkede ne var ne yok iyice çalıp çırpıp amerikadaki bilmem kaç dönümlük arazisinde hayatın keyfini çıkarmaya gidecek
Birazdan forumun demir troll başları damlar daha mantıksız argümanlarla muhalefeti, dış güçleri falan suçlarlar ben onları bekliyorum hocam. Bu kadar rahat şekilde bilgiye ulaşabildiğin bir dönemde, portakaldan sıkma bilgileri gelip burada bile yazma motivasyonuna nasıl kavuşuyorlar merak ediyorum.senin elinde ekmek var lüks yaşıyorsun daha ne istiyorsun karnın doyuyor şükret (!)
Piyasaya yapılan son baskılamadan önce 23 lira bandındaydı.dolar 21 TL aslında kapalı çarşıda
gidip bakmadım ama internetde 21 tl olarak gözüküyor bu fragmanı asıl filim 28 mayıstan sonra başlıyacakPiyasaya yapılan son baskılamadan önce 23 lira bandındaydı.