🔥🔥 1 DOLAR = 20.80₺ 🔥🔥MAŞALLAH🧿

Maalesef daha iyi günlerimiz:(

Abi şuan 20.10 dün geceden bu yana 15 kuruş arttı.. 1 gün de bu kadar artıyor. Üzgünüm arkadaşlar bir şey lazımsa alın. Maalesef Abdullah haklı.
ABD de Daha Piyasalar Açılmadan Böyle Bu Akşam 8 Den Sonra Açılıyor Resmi Tatil Şuan ABD de

Airfryer ve robot süpürgelere 100 dolar sınırlaması geldi bile. Ohh harika. Tüm marketler etiket değiştirmeye başladı. A101 zaten dünden yapıştırdı %30 zamı. Sonuç olarak tekrar bu iktidar başta düzeltmelerini umalım.

arkadaşlar ekmek şu anda bursada 5 tl haftaya 7.5 olursa şaşırmayın sabah daha abiyle muhabbetini yaptım bu hafta değişmeyecekmiş sadece ama min 1tl lik zam gelmesi muhtemel dediler

arkadaşlar ekmek şu anda bursada 5 TL haftaya 7.5 olursa şaşırmayın sabah daha abiyle muhabbetini yaptım bu hafta değişmeyecekmiş sadece ama min 1tl lik zam gelmesi muhtemel dediler
Dün Sonuçlar Açıklandı Aha Dedim Kötü Günler Geride Kaldı Daha Kötü Günler Bizi Bekliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar ekmek şu anda bursada 5 TL haftaya 7.5 olursa şaşırmayın sabah daha abiyle muhabbetini yaptım bu hafta değişmeyecekmiş sadece ama min 1tl lik zam gelmesi muhtemel dediler
Ekmek Lüks Olacak Böyle Giderse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,045
Üyeler
188,355
Son üye
Kanashi
Geri